Ha programozott császárra vagyok kiírva, de megindul a szülés-vajúdás, azonnal menjek kórházba? Mi az a tünet amivel szaladjak?
ami ilyenkor nagyon veszélyes? a vérzést és a magzatvíz-eltávozást tudom.
még nincs erről szó,de eszembe jutott mi lesz ha.. 32 hetes vagyok, az biztos h császár lesz,de a dokim szerint még ráérünk erről beszélni
ha felpörögnek az események engedhetznek simán szülni vajon? 3. csaszi lesz/lenne
köszönöm!
Ha rendszeres fájásaid vannak, de talán már rendszertelen fájásokkal is érdemes az orvost felkeresni, hiszen Nálad veszélyes lehet a hegszétválás miatt, bár gondolom figyelik a hegedet rendszeresen.
Hogy lehet-e természetesen?
Ez nyilván attól is függ, hogy miért voltak császáraid. Bár harmadikra nem tartom valószínűnek, főleg hogy már beprogramozott az orvosod. De ezt inkább vele kéne megbeszélned...
Szia! Nekem jövő hét szerdán lesz a 3. programozott császárom, nekem azt mondta a dokim, hogy ha megindulnának a fájások, azonnal menjek, de akkor is műtenek.
2 császár után már nem nagyon engedik a sima szülést.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!