Baj ha nem felek?

Figyelt kérdés
Ugy 2 het mulva fogok szulni es valami hihetettlenul nyugodt vagyok, nem gondolom azt hogy nem tudom vegigcsinalni nem felek attol sem hogy nagyon fog fajni szoval semmitol, es a kornyezetemben mindenki ezzel csesztet :( Hogy hogy nem felek? mert faj es nem tudom hogy milyen! Jobb felni mint megijedni stb...! De egyszeruen ugy erzem hogy barmit kibirnek azer hogy mar egyszer a kezemben tarthassam! Tenyleg baj az ha nem felek ?
2014. ápr. 17. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem baj, én is nyugodt voltam, és az is maradtam. :)

De sose felejtem el, amikor 17 éve szültem, egy roma nő feküdt mellettem (de jó si volt, többágyas szülőszoba...), ő akkor már egy órája ott volt, mikor én a szülőszobára kerültem, és kedvesen azzal fogadott, hogy maga nem fél? Mondtam neki, hogy nem, mire ő: na, akkor csak féljen, én már hármat szültem, tudom, miről beszélek :)))

2014. ápr. 17. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! JObb ha nem parázod szét magad!
2014. ápr. 17. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, hiszen nincs mitől félned. Gondolom felkészültél, bízol a testedben, a babádban és a felkért kísérőkben is. :)
2014. ápr. 17. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:

én se félek, nekem is kb 2 hetem van.

nem igazán tudok beazonosítani egy dolgot sem, amitől félnem kellene. persze, néha rámtör, hogy úristen, mi lesz ha..., de igyekszem nagyon bizakodó lenni.

annyian kibírták már előttem, biztosan van/volt/lesz olyan, akinek könnyebb és olyan is, akinek nehezebb.

de rettenetesen várom a kislányomat, és ez erőt ad.

2014. ápr. 17. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, Én is 2 hét múlvára várom a Törpét. (Május 2).És Én se félek a szüléstől, pedig nállunk is első baba.Egy picit attól tartok, hogy ne legyen semmi gond a babával, mert sajnos volt már a családban, olyan aminek nem kellett volna lennie, de ettől függetlenül, nem félek, és inkább már nagyon várom, hiába mondják, hogy mennyire fáj, meg, hogy kössem fel a nadrágomat, mert van aki alig birja ki, de tudom, hogy így is úgyis át kell esni rajta és akármennyire is fog fájni, akkor is van értelme. :)
2014. ápr. 17. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En se feltem a szulestol,meg a szuloszobara is mosolyogva mentem emeddig el nem kezdodtek a fajasok,na ott azt hittem nem birom tovabb,14 orat tuleltem a legerosebb fajasokkal,de megerte,2 nap es elfelejted min is mentel keresztul,konnyu szulest nektek :-)
2014. ápr. 17. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Jól teszitek, így kell hozzaallni!!!! :-)

Én is így altam hozzá, és egyáltalán nem volt szörnyű a szulesem. Ez fejben dől el, hidjetek el!

Rögtön 5 perc alatti fajasokkal indult a vajudasom, ez tartott kb. 12 óran át, csak a fajas erőssége változott.

Mellettem lévő szobában a nő vegigsikitotta uvoltotte a szuleset, a férje szólt rá, h most már hagyja abba. Engem valahogy ez sem remitett meg, inkább úgy voltam vele, h na én így biztos nem! :-)

Végig dicsérték a hozzáállásomat (doki, szuleszno) ami újabb lökést adott ahhoz h jól csinálom. (erzestelenito nélkül, oxitocin infuzioval szultem)

Amikor a 6 hetes kontrollra jelentkeztem, az asszisztens is tudta h milyen jól helytalltam, állítólag a dokim neki is elújságolta. :-)

Szóval jól teszitek, biztos nektek is hasonlóan fog alakulni a szülés, és utána nagyon büszkék lesztek magatokra! :-)

2014. ápr. 17. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Én se féltem! Beballagtam NSTre erre mondták,hogy 2újjnyira nyitva a méhszáj:), mehetek szülni. Végigtraccsoltam a délelőttöt a szülésznővel.12.30kor már éreztem fájdalmat,kaptam EDAt,15.26kor gyerek volt! Életünk legjobb élménye volt!
2014. ápr. 17. 15:27
 9/11 Julie S ***** válasza:
Miert lenne baj? En sem feltem. Felesleges is lett volna. Szerintem szulesnel a felelem inkabb gatol, mint segit.
2014. ápr. 17. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy baj :)
2014. ápr. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!