Altatást lehet kérni császárnál iszonyúan félek?
Igazából elmondhatod a tapasztalataidat, illetve ha ezt ráírták annak idején a papírjaidra, akkor azt megmutathatod és lehet hogy belemennek az altatásba.
Viszont pl. ahol én szültem, ott csak indokolt esetben altatnak, tehát akit valamilyen ok miatt nem lehet érzésteleníteni ilyenkor. Egyébként nálunk a császármetszést érzéstelenítéssel csinálják.
Nekem az Uzsokiban azt mondták, hogy nem altatnak csak abszolút muszáj helyzetben, mivel túl sok altató kerülhet a babába. Azért kértem, mert az első császárnál nekem is többször szúrtak és szivárgott a gerincfolyadékom, ami olyan fejgörcsökkel járt, hogy nem tudtam felülni sem. Tejem sem lett.
Amúgy, a második császáromnál én is úgy jártam, hogy alig kezdték el, elment az érzéstelenítő hatása. Sietve kiszedték a babát és elaltattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!