Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál a szülészorvos...

Császárnál a szülészorvos adja be a gerincbe az érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
Bár még nagyon messze van, és nagyon remélem, hogy nem lesz császár, mégis úgy gondolom, ha az én orvosom csinálná, nem félnék annyira, de másnak igazán nehezen engedném. Sokkal jobban félek ettől a tűszúrástól, mint maga a szüléstől.
2013. nov. 13. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Az aneszteziológus adja be, neki van hozzá képesítése, gyakorlata.
2013. nov. 13. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:

:( Akkor végképp nem akarok császárt!

Köszi a választ!

2013. nov. 13. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Pedig nem fáj,csak utána 24 óráig nem szabad emelgetni a fejed,legfeljebb fordítani.

Olyan érzés,mintha hüvelykujjal megnyomnák.

2013. nov. 13. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
én okt 15-én szültem császárral húsz óra vajúdás után, mert nem nyílt a méhszáj.a tűszúrástól egyáltalán nem féltem inkább attól hogy szétvágnak lent...hidd el ha elmúlik az érzéstelenítő és ha te is császárral fogsz szülni inkább ezer tűszúrást kibírnál csak az a rettenetesen nagy fájdalom múljon el.ja és műtét után hat órával már felkeltenek az ágyból ami nagyon rossz mert felülni nem bírsz csak iszonyatosan nagy fájdalmak között és így menj el a gyerekért így szoptasd így tedd tisztába stb..amikor feküdni tudsz csak minden egyéb maga a halál..:(
2013. nov. 13. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Eléggé rosszul járnál, ha a szülészed adná be. Mint ahogyan akkor is, ha az anesztes vezetné le a szülésed.
2013. nov. 13. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahol en szultem ott minden szulesz orvosnak megvolt a vizsgaja, hogy adhat be eda-t. Nekem szulesz adta be nem anesztes. Igy ott mindig elerheto ez a fajta fajdaloncsillapitas.
2013. nov. 13. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
A fájdalomcsillapítást ők csinálják, a császárnál más.
2013. nov. 13. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még nincs tapasztalatom ilyen téren, viszont a napokban fogok szülni, de mivel a kérdező császárral kapcsolatos kérdést tett fel ezért ha nem baj nem írnék ki új kérdést, hanem itt kérdezném meg, hátha tud valaki válaszolni: hogy akinek pl. deréktáji, ágyéki gerincferdülése van annak is gond nélkül beadják az érzéstelenítőt?

Anno mutattam az orvosnak a papírjaimat, hogy szülésnél gondot okoz-e, azt mondta, hogy nem. Nem császárra készülök, csak eszembe jutott, mert sose tudni mi történik.

2013. nov. 13. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Okozhat gondot, de ahhoz, hogy ezt lehessen tudni, konzultálni kellene anesztessel.
2013. nov. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!