Én ezt nem értem! Miért nem adnak más vagy több érzéstelenítőt?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már itt is,hogy anyukáknak a szülés után a varrás nagyon fájt! Én is így jártam! Szerencsére a szülésem gyors volt és nagyobb fájdalomra számítottam! De a varrás, hát azt hittem ott maradok! Szörnyű volt! Sokat gondolkodtam már rajta miért nem kaptam több vagy más érzéstelenítőt? Egy adagott adott a doki de szerintem az semmit nem használt! Miért hagyák a frissen szült anyukákat tovább szenvedni?2013. jún. 6. 09:20
1/17 anonim válasza:
Pár öltésért nem "pazarolják" az érzéstelenítőt. Csóró az ország, sajnos.
2/17 anonim válasza:
ezt én sem értem, én meg sem éreztem.
3/17 anonim válasza:
Én kaptam, de fájt, így állandóan elrántottam a fenekem, ügy hogy a doki adott még :)
4/17 anonim válasza:
Egy oran keresztul varrtak ugy repedtem,korbeszurta erzestelenitovel de az utolso 20perc igy is szornyu volt. Szules kozbe semmit nem kertem igy varrasnal megkaptam (amit sporoltam szules kozbe)de meg ugy is a lepedot kapartam.
Szerintem ott lent annyira erzekeny hogy ugyis erzel belole valamennyit ha tobbet ad ha nem.
5/17 anonim válasza:
Nekem is fájt a varrás. Nem csak a gátamat, de még a hüvelyem egy részét is kellett varrni, mert a kisfiam miközben kijött, a körmeivel felszántotta. Elég hosszadalmas volt. Babázni nem tudtam a fájdalomtól, pedig itt feküdt a hasamon. Végül is túllettem rajta rengeteg sziszegéssel és fenék elhúzogatással. Én is g pénzhiányra fogom.
6/17 anonim válasza:
Nekem nem fájt a gátvarrás viszont vajúdásnál jól jött volna az EDA, sajnos itt az nincs... :(
7/17 anonim válasza:
Én sem értem, nekem egyáltalán nem fájt a varrás. Meg sem éreztem.
8/17 anonim válasza:
Én gátvédelemmel szültem, és nem varrtak, csak "kitakarítottak", de az se volt kellemes..Nem fájt, csak borzasztó érzékeny akkor az a terület...:)
9/17 anonim válasza:
Én dettó úgy voltam ahogy te. A szülés könnyű és gyors volt. A gátvarrás meg kikészített! Párom ott dédelgette mellettem a lányunkat én meg rájuk is alig bírtam nézni úgy fájt.:/ Szerencsére 10 perc alatt "összeöltött", ennyi volt a szerencsém, mert tuti nem bírtam volna tovább a darázscsipkedéseket!!:S Én nem tudom mennyi érzéstelenítőt kaptam, viszont azt tudom, hogy a szülésnél nem kaptam semmit.
10/17 anonim válasza:
Nekem adott a doki rendesen! És mindig szólt, hogy ez most kellemetlen lesz. Szerencsére egy fiatal, lelkiismeretes ügyeletest fogtam ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!