Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én ezt nem értem! Miért nem...

Én ezt nem értem! Miért nem adnak más vagy több érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már itt is,hogy anyukáknak a szülés után a varrás nagyon fájt! Én is így jártam! Szerencsére a szülésem gyors volt és nagyobb fájdalomra számítottam! De a varrás, hát azt hittem ott maradok! Szörnyű volt! Sokat gondolkodtam már rajta miért nem kaptam több vagy más érzéstelenítőt? Egy adagott adott a doki de szerintem az semmit nem használt! Miért hagyák a frissen szült anyukákat tovább szenvedni?

2013. jún. 6. 09:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltehettem volna. Két hete szültem és borzasztó volt a varrás, holott az első szülésnél semmit nem éreztem belőle. Tehát lehet jól és rosszul is csinálni. Ez másik kórház, másik orvos volt. Ugyanakkor a gátmetszés az első szülésnél szörnyű volt, másodiknál nem éreztem semmit belőle. Kompenzált a varrás :-))
2013. jún. 6. 11:48
 12/17 A kérdező kommentje:

11-es akkor mind kettőnél volt jó és rossz is! Hol ez hol az! Én még csak egyszer szültem de a varrás miatt gondolkodnék el rajta,hogy végig csinálnám e mégegyszer! De biztos nem ez lenne a döntő ha úgy érzem ismég,hogy szeretnék még egy picurkát! Engem is varrtak kívül belül! Minden szúrást éreztem! Anyu volt bent velem a szülésnél és nem tulzok fél évig fájt a keze megt én egyik kezemmel azt szorítottam közben! Szegény meg nem akart szólni mert látta milyen kínom van!

Ezt nem akartam kiírni de nekem azt mondta a fogadott dokim,hogy itt a kórházben napi 2 altatás lehetséges ilyen esetben de én este szültem és addigra lefogyott a "magyar" n őkre! Hát ez van!

2013. jún. 6. 12:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja és a vágást is éreztem!
2013. jún. 6. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:

IGEN ez érdekes és én sem értem...3 szülésem volt elsőnél se a metszést se a varrást nem éreztem.

Másodiknál fél oldalamon mindent éreztem a szúrást mindent, nagyon fájt de közel se annyira mint a harmadik szülésnél amikor is komolyan inkább szültem volna még egyszer csak ezt kihagyhattam volna 10-15 perc volt szó szerint számra szorítottam az egyik kezem hogy ne kiabáljak a másikkal az ágyat szorítottam úgy hogy napok múlva is izomláz volt benne azt hittem sose érnek a végére.

Nem értem tényleg mitől függ vagy hogy van ez hogy egyszer hat máskor nem??

2013. jún. 6. 12:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Annyira kimerül a szervezet, hogy nem úgy hat a lidokain, ahogy máskor, hiába nyomnak tele. Én is éreztem néha szúrásokat, szerencsére nem mindet, nem volt kellemes.
2013. jún. 6. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem különböző dokinál, nekem is nagyon fájt, alig vártam, hogy vége legyen.
2013. jún. 6. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Én megbeszéltem ezt a dokimmal, mert számomra nagyon kényes ez a terület. Ő azt mondta, hogy ad érzéstelenítőt, nem sajnálja, de sajnos azt a területet nem lehet teljesen elérzésteleníteni, főleg többedik szülésnél, mert a hegeket nem lehet elérzésteleníteni. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Sajnos nekem gyerekkoromban már volt egy varrásom ott lent egy baleset miatt altatásban, de mivel nagyon sietni kellett neki álltak az altatás elkezdése előtt, és az szörnyű volt, minden pillanatára emlékszem... Ha ez is olyan lesz, én megölöm a dokit, ezt közöltem vele.
2013. jún. 6. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!