Én ezt nem értem! Miért nem adnak más vagy több érzéstelenítőt?
11-es akkor mind kettőnél volt jó és rossz is! Hol ez hol az! Én még csak egyszer szültem de a varrás miatt gondolkodnék el rajta,hogy végig csinálnám e mégegyszer! De biztos nem ez lenne a döntő ha úgy érzem ismég,hogy szeretnék még egy picurkát! Engem is varrtak kívül belül! Minden szúrást éreztem! Anyu volt bent velem a szülésnél és nem tulzok fél évig fájt a keze megt én egyik kezemmel azt szorítottam közben! Szegény meg nem akart szólni mert látta milyen kínom van!
Ezt nem akartam kiírni de nekem azt mondta a fogadott dokim,hogy itt a kórházben napi 2 altatás lehetséges ilyen esetben de én este szültem és addigra lefogyott a "magyar" n őkre! Hát ez van!
IGEN ez érdekes és én sem értem...3 szülésem volt elsőnél se a metszést se a varrást nem éreztem.
Másodiknál fél oldalamon mindent éreztem a szúrást mindent, nagyon fájt de közel se annyira mint a harmadik szülésnél amikor is komolyan inkább szültem volna még egyszer csak ezt kihagyhattam volna 10-15 perc volt szó szerint számra szorítottam az egyik kezem hogy ne kiabáljak a másikkal az ágyat szorítottam úgy hogy napok múlva is izomláz volt benne azt hittem sose érnek a végére.
Nem értem tényleg mitől függ vagy hogy van ez hogy egyszer hat máskor nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!