Szült vki mostanában Székesfehérváron? Tényleg igaz, hogy nem adnak gericbe érzéstelenítőt, mert a kórház össze veszett a szállítóval, ezért csak altatásról lehet szó?
Szia! Én úgy tudom hogy normál szülés esetén csak az a "kábító gáz" (nem tudom mi a hivatalos neve)van és nincs lehetőséged más érzéstelenítésre,de ez lehet hogy attól is függ hogy van-e fogadott orvosod.Bocsánat hogy csak ennyit tudtam segíteni.
Könnyű szülést!
szia
november 7.én szültem, és 17,5óra után megcsászároztak.
gerincbe kaptam, hisz az a 10perc már nem számított amíg hatott a cucc.
a szobatársamat sürgősségi császárral műtötték, őt azonnal elaltatták.
a barátnőm 2napra rá jött be, sima szülése volt, de nem kapott semmiféle érzéstelenítőt, sem gázt..
én elégedett vagyok velük, gyönyörű lett a varratom, mint egy erősebb macskakarmolás, annyira látszik csak.
az újszülöttes nővérek közül sokan nagyon nagyon kedvesek, vannak gorombábbak, de ha nem veszi fel az ember, ők is modorálják magukat.
bár szegény kismama családja aki nemrég elvérzett ott, nem hiszem hogy nagy vigaszt jelent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!