Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés? Ti mellette vagy...

Apás szülés? Ti mellette vagy ellene vagytok?

Figyelt kérdés
Inkább olyanokat kérdeznék, akik már szültek. Ha benn volt veled, akkor jót tett neked, erőt adott, vagy sem. Vagy ha nem volt benn veled, utána megbántad?
2014. ápr. 17. 14:20
1 2 3 4
 21/32 zsombor1969 ***** válasza:

5 gyerekem van az első kettőnél nem volt ott,a többinél ott volt.

Nagy lelki támasz volt mindenképpen ajánlom.

2014. ápr. 22. 18:19
 22/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a sok választ! Sokat segítettetek a döntésben! :)
2014. ápr. 23. 09:09
 23/32 anonim ***** válasza:

Szia!Én nyáron fogok szülni!

Eddig ugy van hogy nem lesz bennt a férjem...Nem nagyon birja az ilyeneket és nem is szeretne bennt lenni....eröltetni nem fogom.

Ti döntöttetek már?

2014. ápr. 23. 18:54
 24/32 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én szeretném, ha bent lenne velem, de ő nem szeretné. Bár mondta nekem, hogyha azt akarom, hogy bent legyen, akkor bejön, csak így akkor ráerőltetném. Remélem addig, még változik a véleménye.. :) Ha nem akkor, sajnos így jártam.
2014. ápr. 24. 08:26
 25/32 anonim ***** válasza:

Mi abban maradtunk,hogy amig nem kezdődik meg a szülés addig ott lesz...

A kitolásnál kimegy :)

2014. ápr. 24. 19:39
 26/32 ivilicious ***** válasza:
Na én pár héttel ezelőtt írtam, hogy nem szeretném, de a párom ő nagyon nagyon, pedig amíg nem voltam terhes (véletlen baba) , addig azt mondta, hogy soha... De most nagyon akarja, és lehet bele egyezek, mert jó lenne, ha fogná a kezem közben, biztos sokat segítene .. De azt nem szeretném, hogy premierben végig nézze a szülést, mellettem szépen fogja a kezem, aztán elvágja a köldökzsinórt :)
2014. ápr. 26. 21:07
 27/32 anonim ***** válasza:

Én nem eröltethetem...Ő tudja mit bir és mit nem.

Te mikorra vagy kiirva?

Az én férjem épp forditva volt az elején akart bennt lenni aztán mondta hogy a konkrét szülésnél inkább nem.

:)

2014. ápr. 27. 01:24
 28/32 A kérdező kommentje:
szeptember 27-re vagyok kiírva. szóval még odébb van :) (18 hetes vagyok) én sem erőltetem majd semmiképp :) és te mikorra vagy kiírva?
2014. ápr. 27. 21:56
 29/32 anonim ***** válasza:

Én szeptember 3-ra.

De alig látszik :( Vékony vagyok és első baba.

Az orvosom azt mondta normális és hogy ne izguljak mert az utolso pár honapban kezd majd nőni!

Neked látszik?

Tudod már hogy fiu vagy lány? :)

2014. ápr. 28. 13:14
 30/32 A kérdező kommentje:

Már egy kicsit látszik nekem. Sajna még nem tudom, hogy mi lesz, de 9-én megyek ultrahangra és remélem megfogják tudni mondani. :) Mutatni fogja magát :) Am tényleg ne izgulj, sógornőmnek kb. 5-6 hónap körül volt látható. Lánya született. Lányokkal általában sokkal kisebb a hasa a terheseknek mint fiúkkal, később is kezd el nőni. (Azt szokták mondani, hogy a lányt "farba hordják")

Am nekem is első baba :)))

2014. ápr. 28. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!