Apás szülés? Ti mellette vagy ellene vagytok?
Velem nem volt bent a párom ö nem bírta volna...Persze én stem akartam,hogy bent legyen velem,mert biztos hogy rosszul lett volna..
De a vajùdás alatt amikor fájdalmaim voltak és nem ment az idö Jo lett volna,ha velem van. Nagyon egyedül éreztem magam hiába várt rám a szülöszoba elött és tartottuk a kapcsolatot szinte folyamatosan telefonon.
Rossz volt egyedül lenni.
En igy gondolom,hogy az adott partol fugg,hogy jo dontes-evaz apas szules. En,a mi esetunkben mellette vagyok.
Eloszor ugy volt,hogy nem jon be,de kb. a terhesseg felenel meggondoltuk magunkat.
Vajudasnal velem volt,nagy tamasz es segitseg volt,sokat szamitott a jelenlete,de vegul csaszar lett,a mutoben nem volt bent.
Azt mondta utana,hogy buszke ram,de nalunk szerintem sem pozitiv,sem negativ valtozast nem eredmenyezett a ,,kozos" vajudas ,de biztos van,ahol egy ilyen esemeny kihat a parkapcsolat milyensegere.
Szerintem itt az a fontos,hogy olyan dontes szulessen,ami MINDKET felnek jo,es pl. a ferfi ne kenyszerbol menjen be,ne azert,hogy megfeleljen a no elvarasainak,de pl. az sem jo ha a no ,,beengedi" annak ellenere hogy kellemetlen szamara a helyzet,csak azert,mert most ez a divat,igy szokas es kinos lenne a kolleganoknek azt mondani,hogy az apuka a folyoson ult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!