Érdekel valakit?
Május elejére vagyunk kiírva. Ikreim lesznek. Tegnap este nagyon ficeregtek, ahogy még nem a terhesség alatt.
10:00 Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön.
11:04 No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.
Még mindig semmi. Nővérek "nyaggatnak", dokibácsi már 2x rám nézett és csak biztat bennünket. Férjem pedig összeköti a kellemest a hasznossal, átugrott a saját osztályára kicsit körülnézni. :) Éhes vagyok, de nem ehetek. :(
Sziasztok! Ez a sztori tetszik nekem. Gratulálok az újdonsült édesanyának!
Többször is elolvastam, de nekem nem sántít. Véleményem szerint az apuka nem sétálni vitte a babákat, hanem valamilyen vizsgálatra. Mivel orvos, talán nagyobb lehetőségei vannak, mint egy átlag embernek. Vagy ez hülyeség?
Miért nem lehet együtt örülni a kérdezővel? És akkor nem csak Róla beszélek, vannak még hasonló történetek. Én sem tragikusan éltem meg a szülésemet. Lehet, hogy én is megosztottam volna az örömömet másokkal, csak akkor amikor én szültem még nem voltak okos telefonok.
Hát a szkeptikusok kedvéért és az én ezirányú hiányosságaim miatt informálódtam az osztrák szülészetekről.
Nos, normál szülés esetén amennyiben nincs semmilyen egészségügyi probléma sem az újszülöttnél és sem az édesanyánál akkor szülés másnapján elhagyhatják a kórházat. Ez így működik ikrek esetében is, de nagyobb odafigyelést igényel. Ez esetben a olvasottakból én azt szűröm le, hogy az édesapa belgyógyász, valószínű, hogy jól ismerhetik, hiszen a bébiket születésük után és másnap is elvihette alaposabban megvizsgálni. Az is lehet, hogy alapos oka volt rá, de az édesanyának egyenlőre nem akarta mondani. De remélem ez utóbbi csak az én fantáziám szüleménye!!!!!!! Tehát amennyiben az édesapa orvos és úgy ítélik meg a kórház orvosai, hogy otthonába bocsájtják a családot, akkor mi a probléma? "Május elejére volt kiírva". Kb 36-37. hétre születtek a babák. Mi ebben a koraszülöttség? Ráadásul normál súllyal. Az meg, hogy hány éves? Nem mindegy? Úgy is azt ír, amit akar... Vagy nem??? És nem kell a negatív véleményekkel foglalkozni! Mindenki azt gondol amit akar!
Én mindenesetre nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!
Nyugaton van lehetoseg ambulans szulesre, igy hazavihetik a piciket. Otthon azert tartanak bent mert penzt lapnak utanad...
Kerdezo gratula a babakhoz, en majus kozepere vagyok kiirva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!