Érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Május elejére vagyunk kiírva. Ikreim lesznek. Tegnap este nagyon ficeregtek, ahogy még nem a terhesség alatt.

10:00 Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön.

11:04 No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.

Még mindig semmi. Nővérek "nyaggatnak", dokibácsi már 2x rám nézett és csak biztat bennünket. Férjem pedig összeköti a kellemest a hasznossal, átugrott a saját osztályára kicsit körülnézni. :) Éhes vagyok, de nem ehetek. :(

2014. ápr. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
5-ösnek: :) Aranyos vagy, de még nem szülök, csak készülök rá. Egyenlőre unatkozok. :) A férjem a belgyógyászaton lófrál, gondolom munka és pletyi egyben. :) Ha visszajön úgysem tudok írogatni. Én pedig igénylem ezt a kommunikációs formát is. Nem akarok olyan lenni, mint más (és tisztelet a kivételnek) önelégült, kivagyi orvosfeleség. Remélem nem vettek meg ezért!!!! Ha igen, hát így jártam! :(
2014. ápr. 9. 12:08
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Tök jól csinálod. Lazán, jókedvűen, hiszen ez egy csodás nap!;-)
2014. ápr. 9. 12:15
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok nagyon!
2014. ápr. 9. 12:20
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Szuper! Engem is érdekel, hogy mi lesz veletek :)

A -luxus korház- Magyarországon van? :)

2014. ápr. 9. 12:21
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a szurkoló táborhoz! Bárcsak már én is ott lennék. De még egy-két hét. Lassan megy az idő. Bocsi, elkalandoztam :-)

Hajrá!

2014. ápr. 9. 12:30
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
Persze:) kiváncsi vagyok! Hol szülsz?
2014. ápr. 9. 12:32
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! :)
2014. ápr. 9. 12:34
 18/59 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Azt hiszem beletrafáltál! Sajnos nem Mo-n. :( Viszont a "luxus" egy kicsit erős kifejezés! Nem rossz, de nem is egy méregdrága magánklinika! Azt gondolom, ha nem a férjem felesége lennék én sem kapnék ennyi odafigyelést! Sajnos. :( Ausztriában sem olyan klassz a helyzet. De én nem panaszkodhatok!!
2014. ápr. 9. 12:36
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
Az én szülésem is hasonló volt férj-ügyileg. Sétálgatott köztem és a saját osztálya között. :)) Jóóó sokáig nem volt semmi extra, így ráért. /A kivagyi orvosfeleséges dolgot nem értem, nem találkoztam még ilyennel, pedig szinte csak orvosok vannak a baráti körünkben. Én pl. soha sehol nem említettem, hogy ki a férjem./
2014. ápr. 9. 12:37
 20/59 anonim ***** válasza:
Jaj. Lemaradt a lényeg: DRUKKOLOK!
2014. ápr. 9. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!