Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váci kórházban szült valaki...

Váci kórházban szült valaki mostanában? Minden érdekel :-)

Figyelt kérdés
Mit kell vinni a kicsinek, milyenek a szülésznők, csecsemősök, milyen fájdalomcsillapítási lehetőségek vannak, Apa bejöhet-e a szobába vagy csak üvegen keresztül láthatja a picit stb. Szülésre gondolom bejöhet, utána a pár nap érdekel. Meg minden ami eszedbe jut :-) Köszönöm! Egy 21 hetes kismama
2013. dec. 15. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most dec. 30.-ra vagyok kiírva és Vácon fogok szülni. Nincs fogadott orvosom és szülésznőm. Voltunk szülésfelkészítőn és ott mindent elmondanak. 3 alkalommal van. Minden hónap első szerdáján du. 5 órától a kórház földszintjén kell várakozni.Ajánlom, hogy menjetek el. A szülésznők nagyon aranyosak és kedvesek. Apa bejöhet. Nekünk is apás szülés lesz. Sőt örülnek, ha ott lesz. Ha át tesznek osztályra a picivel onnantól csak üvegen keresztül látja mindenki. Sima szülésnél 3 nap császárnál 5 napot vagy bent. A picinek pelenkát, popsi törlőt és egy kis törölközőt kell vinni. Ebbe teszik bele mikor megszületik. Ruhát csak azt amibe haza viszitek.Fájdalom csillapítás van epidurális és amolyan kéjgáz. Epidurálist ha már vannak fájásaid akkor már nem adnak. Egyébként a babát nem viszik el egyből ha kéred ott marad veletek. A szobákban 24 órában veled lesz. Cumit, cumisüveget, bimbóvédőt tilos bevinni. Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan ha tudok válaszolok. Bár még van három hetem szülésig.

2013. dec. 16. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Októberben szültem Vácott.

Előző jól leírta, annyit tennék hozzá, hogy a sima szülést követő 4. nap mehetsz haza (én szerdán ESTE szültem, így az 0. nap volt, és vasárnap reggel mehettem haza), illetve, hogy epidurális érzéstelenítés csak császárnál engedélyezett, kivétel, ha lezsírozod előre az anesztessel.

Arra készülj, hogy az osztályon ahány nővérke, annyit félét mond. Túl kell élni. Ha kérdésed van, szólj :)

2013. dec. 16. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó megkérdezhetem kinél szültél? Azért rendesek voltak a nővérek? Első baba, sok kérdés és félelem van bennem :-)
2013. dec. 16. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekem is első :) szóval teljesen megértelek. Eredetileg a Szaniszlót fogadtam meg, csak ugye ő szeptemberben elment. Így ügyeletesnél szültem, Juhász dr.nál. Nagyon rendes volt ő is, a szülésznők is, biztattak meg minden, egy rossz szavam nincs rájuk, pedig senkit nem fogadtam meg és nehéz szülésem volt (lehet azért is a főorvos jött, nem a kis fiatalkák közül vki, pedig most van belőlük ott pár). A csecsemősöknél is annak közvetlen, aranyos arcok, de a nagyrész csak teszi a dolgát. Ami nem baj, nem kell bájologni, csak az egyik így mondja, hogy így és ennyi ideig szoptass, a másik úgy...és amikor örülsz, hogy élsz meg tombolnak a hormonok, akkor nem feltétlen esik jól, ha ezért vagy azért rád szólnak, hogy miért úgy csinálod. De túlélhető. Azért én nagyon vártam, hogy hazajöjjünk.
2013. dec. 16. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat gondolom barhol szulsz, a legjobb mikor hazamehettek vegre :-) azert jo ezeket olvasni, nem igazan van negativ velemenyetek.
2013. dec. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!