Váci kórházban szült valaki mostanában? Minden érdekel :-)
Szia!
Én most dec. 30.-ra vagyok kiírva és Vácon fogok szülni. Nincs fogadott orvosom és szülésznőm. Voltunk szülésfelkészítőn és ott mindent elmondanak. 3 alkalommal van. Minden hónap első szerdáján du. 5 órától a kórház földszintjén kell várakozni.Ajánlom, hogy menjetek el. A szülésznők nagyon aranyosak és kedvesek. Apa bejöhet. Nekünk is apás szülés lesz. Sőt örülnek, ha ott lesz. Ha át tesznek osztályra a picivel onnantól csak üvegen keresztül látja mindenki. Sima szülésnél 3 nap császárnál 5 napot vagy bent. A picinek pelenkát, popsi törlőt és egy kis törölközőt kell vinni. Ebbe teszik bele mikor megszületik. Ruhát csak azt amibe haza viszitek.Fájdalom csillapítás van epidurális és amolyan kéjgáz. Epidurálist ha már vannak fájásaid akkor már nem adnak. Egyébként a babát nem viszik el egyből ha kéred ott marad veletek. A szobákban 24 órában veled lesz. Cumit, cumisüveget, bimbóvédőt tilos bevinni. Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan ha tudok válaszolok. Bár még van három hetem szülésig.
Októberben szültem Vácott.
Előző jól leírta, annyit tennék hozzá, hogy a sima szülést követő 4. nap mehetsz haza (én szerdán ESTE szültem, így az 0. nap volt, és vasárnap reggel mehettem haza), illetve, hogy epidurális érzéstelenítés csak császárnál engedélyezett, kivétel, ha lezsírozod előre az anesztessel.
Arra készülj, hogy az osztályon ahány nővérke, annyit félét mond. Túl kell élni. Ha kérdésed van, szólj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!