Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában a...

Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban? Ha igen, kinél?

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egy szűk hónap múlva fogok fogadott orvos nélkül. De ha konkrét kérdésed van, akkor hátha tudok válaszolni..
2013. nov. 29. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:
lassan tervezzük a babát azért kérdezem
2013. nov. 29. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a korház,és szülészet is.
2013. nov. 29. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát kedves 3ik, ezt azért én így nem mondanám.. Amúgy első vagyok.. De most tart a felújítás, úgyhogy mire a kedves kérdező odakerül, már biztosan minden kész lesz. December adják át a Csecsemősosztályt(ahová szülés után kerülsz a babával), 2 ágyasak lesznek. A szülőszobák felújításást tavasszal kezdik el. A dokik közül 3 orvost lehet megfogadni, a Szabadkát, a Jósát meg azt hiszem a Tallait. Meg még a Bagarust, de tudomásom szerint csak ikreseket vállal. Amúgy én már feküdtem benn egy hetet a kórházban és nem mondanám, hogy olyan nagyon szuper hely.. Az biztos, hogy ha esetleg koraszülött lenne a babád, a megyében itt a legjobb a koraszülött ellátás, azt tényleg mindenki dícséri..
2013. nov. 29. 20:39
 5/5 anonim válasza:
Kedves 3-as! Mikor szültél és kinél?
2013. nov. 30. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!