Szült valaki mostanában a győri Petz Aladár kórházban?
Igaz, már nem vadiúj a tapasztalatom, de ahogy elnéztem, nem nagyon változott mostanában semmi.
WC, fürdő gáz.
Reggel jönnek mindig takarítani a szobákat, gyorsan áttörölnek mindent, és kész.
Vizit: kismamák, van valami panaszuk? Minden nap adnak fájdalomcsillapítót, ha kérsz, de csak hazaengedés előtt néznek meg, ha nincs más probléma.
A szülésznők többsége aranyos, aki nem aranyos, az is viszonylag normális.
A csecsemősökre sokan panaszkodnak, de kérdezni kell tőluk, és akkor segítenek.
Én csak a saját orvosomról tudok nyilatkozni, mert mással nem volt dolgom.
A kaja ehető, de kórházi, és kevés.
Szobák 4 ágyastól 1 ágyasig vannak, plusz a VIP szoba, ami talán 10 ezer per éjszaka.
Ha látogatót szeretnél fogadni, azt a folyosón teheted meg, a szobákba nem lehet már bemenni.
Fürdetésre este viszik a piciket.
Én szeptember végén szültem. Előző válaszoló nagyjából leírta, amiket én is írnék.
Nekem nem volt bajom a fürdővel, wc-vel - én a szülőszobákhoz közelebbibe jártam. Úgy tudom van másik is, de ott nem voltam.
Csecsemősök velem nem voltak bunkók. Inkább csak elfoglaltak voltak (nagyon sokan szültek akkor, mikor ott voltam), de ha kérdeztünk, segítettek. Egy volt közülük, aki nem volt olyan kedves, meg csúnyán nézett, hogy miért nem hoztunk saját ruhát a babának (nem kötelező sajátot vinni, a másik nővér simán mondta, hogy persze, akkor kórházit kap.) De ő sem volt vészes szerintem.
Orvosokkal többel találkoztam terhesgondozóban, meg nst-n, egyikükkel se volt bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!