Érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Május elejére vagyunk kiírva. Ikreim lesznek. Tegnap este nagyon ficeregtek, ahogy még nem a terhesség alatt.

10:00 Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön.

11:04 No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.

Még mindig semmi. Nővérek "nyaggatnak", dokibácsi már 2x rám nézett és csak biztat bennünket. Férjem pedig összeköti a kellemest a hasznossal, átugrott a saját osztályára kicsit körülnézni. :) Éhes vagyok, de nem ehetek. :(

2014. ápr. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Dokibácsim megvizsgált, bő 4 ujjnyi, így nem vár tovább! :) Kicsit, rendszertelenül görcsölgetek. Lassan jön a "taxi" és visznek a szülőszobára. :) Most már egy kicsit izgulok! Mennem kell! :)
2014. ápr. 9. 14:29
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szurkolok, biztos minden rendben lesz.
2014. ápr. 9. 14:43
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Szoritunk......várunk vissza! 5 gyermekes anyuka.
2014. ápr. 9. 15:01
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
:)) Könnyű szülést.
2014. ápr. 9. 15:20
 35/59 anonim ***** válasza:
????
2014. ápr. 9. 17:30
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok!!
2014. ápr. 9. 17:51
 37/59 A kérdező kommentje:

Hát csajok! Ezt is kipipálhatom! :) Van egy fél órám egyedül, apjuk elvitte Őket egy kis UH-ra. Biztos ami biztos alapon megvizsgálja a srácokat. :)

Kb 15 órakor egy UH után burkot repesztettek, bár ez itt nem szokás, a természetes szülés hívei. Mindent kivárnak és csak utolsó pillanatban avatkoznak közbe. Szerencsém volt, egy kiváló dokit fogott ki a férjem. A szülésznő pedig zseniális volt! Ahogy a víz elfolyt, nem kellett mást tenni, mint várni. Sokáig nem várattam Őket, rögtön belecsaptam a közepébe. Nem apróztam el, 2 perces rettenetes fájásokkal kezdtem bele a régen várt eseménybe. A férjem jobbról a doki balról a szülésznő középről támadott. :) Aztán hamarosan jött az ilyenkor kötelező, fájás alatti vizsgálat. Ez "tetszett" a legjobban. Rettenetes volt! De kibírtam ezt is. Amikor azt gondoltam, hogy ennél jobban már nem fájhat semmim, akkor átváltottunk 1 percesekre. A tolófájás már megváltás volt számomra. Elsőnek Konrád érkezett 2700 grammal 50 cm-vel fejjel előre, másodiknak Donát 2900 grammal és szintén 50 cm-vel, de farosan. Konrád után leálltak a fájások, oxi kellett ahhoz, hogy folytassuk a melót. Volt stoppolás is, de az már csak a desszert volt. Hát a hasam... iszonyatosan néz ki. Mikor lesz ebből normális test? Olyan, mintha még terhes lennék. Brutális! Ha minden jól megy holnap hazamegyünk. Első éjszakánk négyesben. Kíváncsi leszek milyen lesz. :) Ja és kaptam vacsorát!! :) 2 elefánt is jól lakott volna belőle, de nem hagytam nekik semmit! :) Itt nem spórolnak!

Köszönöm mindenkinek a drukkot, a jókívánságokat!

A kismamáknak kitartást és könnyű szülést kívánok és kérem Őket, hogy osszák meg majd az saját szülésüket velünk. Jó éjt mindenkinek!

2014. ápr. 9. 20:27
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Bravo Anyuka! :-)) Gratulálok a babákhoz, a hideg is kirázott, ahogy most elolvastam a soraidat!
2014. ápr. 9. 20:30
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok :D
2014. ápr. 9. 20:30
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babákhoz!! És tök jó, hogy ilyen pozitívan élted meg, végre nem egy olyan szüléstörténet, amiben fröcsög a vér, a kismama a halált várja, az orvos meg trancsíroz. :))
2014. ápr. 9. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!