Érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Május elejére vagyunk kiírva. Ikreim lesznek. Tegnap este nagyon ficeregtek, ahogy még nem a terhesség alatt.

10:00 Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön.

11:04 No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.

Még mindig semmi. Nővérek "nyaggatnak", dokibácsi már 2x rám nézett és csak biztat bennünket. Férjem pedig összeköti a kellemest a hasznossal, átugrott a saját osztályára kicsit körülnézni. :) Éhes vagyok, de nem ehetek. :(

2014. ápr. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekel, nagyon szurkolok. Könnyű, problémamentes szülést kívánok.

De jó neked:)

22hkm

2014. ápr. 9. 11:52
 2/59 anonim ***** válasza:
100%
Engem êrdekel mi a helyzet:) irj csak :)
2014. ápr. 9. 11:53
 3/59 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Hány cm-nél jársz? Hogy vannak a babák? Fájások?
2014. ápr. 9. 11:54
 4/59 anonim ***** válasza:
Kitartás! :)
2014. ápr. 9. 11:56
 5/59 anonim ***** válasza:
100%
Libabőröztem, ahogy olvastam. Én irtóra élveztem a saját szülésemet, akár holnap mennék újra szülni:-) Jó, hogy ilyen lazán veszed. De azért éld meg minden pillanatát, a meghittséget, mert a nehéz időkben majd otthon nagyon sokat tudsz meríteni belőlük. Én a mai napig /1 év után is/ ellágyulok, ha eszembe jut? hogy a mostanra szaladó, elég keményfejű kisfiam milyen gyámoltalan volt, amikor megpillantottam. Szval nézz most befelé! Jó, hogy leírod itt a gyakorin rögtön az élményeidet, de először éld meg azokat! Könnyű szülést! És azért várom a továbbiakat!:-)
2014. ápr. 9. 11:58
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
irjad irjad....érdekel!!Egy 5gyermekes anyuka :)
2014. ápr. 9. 11:59
 7/59 anonim ***** válasza:
100%
4 ujjnyi??? Hűha!! Reméljük már mindjárt babázhatsz is! :) Majd írd meg, hogy alakult a szülésed!!
2014. ápr. 9. 12:01
 8/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok.Kicsit irigykedem,pedig már van 2 gyerkőcöm :)
 9/59 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok!!! Fájás nincs, minden a legnagyobb nyugalomban, persze a férjemen kívül. Én már csak mosolygok rajta. Ha ezt tudom előre, hogy ilyen klassz idebent, előbb is bejöhettünk volna. Olyan mint egy 5*-os szálloda. :) Persze mikor bent voltam anno körülnézni, nem mondták, hogy VIP kiszolgálásban lesz részem. Persze ha ezt tudom előre... kihasználtam volna Őket! :)
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok az iker babakhoz! Egeszseget, erot es kitartast nektek! Es erdekel a folytatas! :-)
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!