Érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Május elejére vagyunk kiírva. Ikreim lesznek. Tegnap este nagyon ficeregtek, ahogy még nem a terhesség alatt.

10:00 Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön.

11:04 No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.

Még mindig semmi. Nővérek "nyaggatnak", dokibácsi már 2x rám nézett és csak biztat bennünket. Férjem pedig összeköti a kellemest a hasznossal, átugrott a saját osztályára kicsit körülnézni. :) Éhes vagyok, de nem ehetek. :(

2014. ápr. 9. 11:49
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a picikhez.jó egészséget nektek.külföldön szültél?
2014. ápr. 9. 21:42
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok. :))))

Ui: Naaaagyon jól írsz!!! :)

2014. ápr. 9. 22:28
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok, kovalo egeszseget Nektek! Elvezet olvasni! :-)
2014. ápr. 10. 07:01
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, jó egészséget Nektek! :)
2014. ápr. 10. 08:50
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Nagy gratula a fiúkhoz! :)

Nagyon tetszik a stílusod! :) Csak így tovább!

Jó egészséget mindannyiótoknak!

2014. ápr. 10. 08:56
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
"Aztán hamarosan jött az ilyenkor kötelező, fájás alatti vizsgálat." Milyen vizsgálatra gondoltál itt?
2014. ápr. 10. 09:17
 47/59 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit kamu szagú amit írsz. Az is fura hogy tegnap szültél ikreket és volt erőd egésznap fájás alatt szülés előtt,után közvetlen írni.....egy gyereket is nehéz megszülni és fárasztó nem hogy 2-t...nem sok mindenkinek jut eszébe rögtön gyakorizni szülés alatt/után....legalábbis én örültem ha élek! Ha mégis igaz amit írsz,gratulálok nektek,jó egézséget.
2014. ápr. 10. 10:16
 48/59 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm még egyszer mindenkinek mindent!!!! A srácokkal minden oké, délután haza is mehetünk. Bár egyenlőre nem tudom elképzelni, hogyan fogom/fogjuk bírni ezzel a tempóval. Szoptatás, büfi mindez 2x, peluscsere, büfi, szopi, büfi, fejés, evés, ivás, szopi, büfi, mosdó, betojt az egyik, éhes a másik... és a háztartásról nem is beszélek. Remélem beáll egy idő után ez az összevisszaság. Majd az Apa iránti tisztelet rendre utasítja Őket. :) Vagy mégsem.

Az első éjszaka rendkívül jól telt, csak 1x kellett kimennem könnyíteni magamon és nem 15x. :) Éjjel aludt mindhárom fiú, 1x-1x ébredtek fel a kicsik enni (most még tápszert), talán mára holnapra beindul a tejgyár. Hajnali 5-kor ébredtek, szinte egyszerre. Ettől kezdve folyamatosan foglalkoztatnak. Most Apa elvitte Őket, van egy 30 percem kb magamra. :) Azt hiszem beugrok a fodrászhoz vagy a manikűröshöz! :)) Meg még mit nem! Örülök, ha letusolok.

39.hozzászólónak: A fájás alatti kötelező vizsgálat alatt azt értettem, hogy amikor van egy orbitálisan nagy fájása a kismamának, akkor megnézik a méhszájat (természetesen nem vizuálisan) mennyire tág, hol tart a szülés. Ez nem olyan kellemes. De lehetne azt is írni, hogy huha sz@r. :)

Az 5 gyermekes Édesanyának pedig minden elismerésem! Hogy logisztikázol otthon? Dolgozol mellette? Mekkorák a gyerekek?

További szép napot kívánok!

Megyek wellnesselni ! :)

2014. ápr. 10. 10:17
 49/59 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezeket olvasva én sem igazán hinném, hogy igaz a sztori. Azért ha mégis igen, én is gratulálok. :)

/Az osztrák terhesgondozási és posztnatális gondozási protokoll ismeretében furcsállom a sztorit, meg úgy is, hogy a hugim ikres anyuka, aki szintén természetes úton szült, és valahogy nem áll össze a sztori... Hova vitte apa az alig egynapos babákat? Sétálni?/

Az "orvosfeleség" válaszoló voltam.

2014. ápr. 10. 10:24
 50/59 A kérdező kommentje:

Kedves 47-es! Fájás alatt nem volt erőm írni, sőt nem is gondoltam a Gyk-ra! Viszont pozitívan éltem meg ezt az eseményt. Jól esik magyar ajkú emberekkel "beszélgetni", megosztani Velük/Veletek a saját élményemet. Kár, hogy előbb nem jutott eszembe!! Régen írogattam ide, még otthon Mo-n, de feledésbe merült ez az oldal számomra. Pont azért mert én is éreztem hasonlókat, mint Te. :( Sajnálom, hogy majdnem hihetetlen számodra! Én azért örülök a két szép egészséges fiamnak! :)) És köszönöm csodásan vagyok! Minden jót kívánok Neked! :)

Viszont most már tényleg megyek! Üdv Mindenkinek!

2014. ápr. 10. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!