Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki várja erre a hétre a babáját?

Ki várja erre a hétre a babáját?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek az utolsó napokat?

2014. ápr. 7. 14:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Itt vagyok a szülőszobán, várom a dokit, aki éppen császároz valakit. Semmi fájdalom, semmi görcs, csak egy kicsit vérezgettem ma reggelre. Szülésznőm megvizsgált és kikerekedett a szeme. Egy kicsit megijedtem! szűk 4 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy eszem ágában ne legyen felállni!! Így hát itt fekszem egy kényelmes kis "bőrkanapén" és várunk. Az igazat megvallva egy zabszem nem fér be sehova. Férjem ügyet intéz, most tudatosult Benne, hogy apa lesz hamarosan. Látni kéne, talán az Ő riadalma segít át engem ezeken a tehetetlen pillanatokon. Kicsit mulatságos. A szülésznőm irtó rendes!!! Próbálja poénosra venni a dolgokat. Egyenlőre klubdélelőttöt tartunk, a férjemet leszámítva. :) És várunk. Kb 20 perc és jön. (ikres)
2014. ápr. 9. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Mármint a doki jön 20 perc múlva.
2014. ápr. 9. 10:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Akkor kitartást és könnyű szülést kívánok! :-) Ha már megvannak az aprókák és kipihented magad, azért írj.
2014. ápr. 9. 10:34
 14/27 anonim ***** válasza:
No, elfoglaltuk tengerre néző, 2 ágyas luxusapartmanunkat, mert a szülőszobán tumultus van. Gyakorlatilag egymásnak adják a kismamák a szülőágyakat. Mivel semmi különös dolgot nem produkálunk, ezért pihenő pályára kényszerítettek. Majd amikor lemegy a nagy roham (ha addig nem indul be nálam is a folyamat) kipróbálhatom a szülőszoba vendégszeretetét hosszabb időre is. :) CTG a pocakomon, felkelni nuku. Szerencsére a férjem velem lehet! :) Nővérek 10 percenként "zaklatnak", kérdezősködnek, hogy jól vagyok-e, kell-e pisilni, jól fekszem-e stb... Normál szülésre készülünk, A fiam fejfekvésű, B fiam egyenlőre faros. Egyenlőre ennyi.
2014. ápr. 9. 11:04
 15/27 anonim ***** válasza:
OFF! Utolsó, épp az ímént olvastam az "érdekel valakit?" Kérdésedet. Ide csak bemásoltad azt amit oda írtál ahogy látom. Na mindegy csak feltűnt! Boldog babavárást nektek ! 7hónapos fiú anyukája
2014. ápr. 10. 09:55
 16/27 A kérdező kommentje:

Remélem mindenkinél sikeresen megérkeztek a babák! Nálunk semmi. Holnap lenne a nagy nap, de sehol egy görcs, vagy jóslófájás. Korábban volt, de most a keményedésen, meg a szokásos nyomáson, szúráson kívül semmi:)

Remélem azért lassan kibújik:)

2014. ápr. 11. 09:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 10-es vagyok, nálam még eddig semmi, délelőtt voltam nst-n, a keményedéseket mutatta, 70-100-110-es értékekkel, de ennyi. Hétfőn újra.
2014. ápr. 11. 13:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 5-ös és 8-as vagyok. Nálunk még pocakban van Vincent. Nem is érzem semmi jelét, hogy készülődne kifelé. Vasárnap megyek legközelebb a szülésznőhöz, illetve kedden majd megint. Péntekig fognak várni, ha addig nem indul meg a szülés, akkor a kórházban megindítják.
2014. ápr. 11. 18:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvassa-e még valaki.... 5-ös vagyok. Vasárnap este kezdődtek a fájások, még gyengék és összevisszák. Most tartunk 7 perceseknél, reggel óta sétálok, hogy gyorsabban táguljak, most fél órája, hogy beültem a kádba. Kórházba még nem mehetünk, de remélem hamar eljutunk odáig.
2014. ápr. 14. 13:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Drukkolok nektek!
2014. ápr. 14. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!