Van itt olyan anyuka aki 24-25 hétre szülte meg a babáját? Mi volt az oka?
Szépen fejlődött a kora baba?Nem lett semmi maradandó károsodása?
Nagyon sűrűn keményedem,nem napi 10x hanem jóval többször.Kicsit félek nehogy baj legyen.Egyébként zárva vagyok.
Pihenj sokat illetve szedj magnesi citricitet és akkor nem lesz semmi baj.
Nekem az egyik ismerősöm szült a 30. hétre. Összeesett, bevitték és sürgésségi császárral kivették a babát. Mindenféle baja volt a picinek. Köldöksérv, heresérv, tumorok, minden rossz amit el lehet képzelni. 3 hónapig lebegett élet és halál között csövekkel a testében. Aztán végül szerencsére felépült, ma már 2 éves okos értelmes nagyfiú.
Nem szabad ilyenekre gondolni, próbáld meg élvezni a terheséget és sokat pihenni!
27 hetes kismama
szia. Nalam is ugyanaz a helyzet, raadasul eltrat a kemenyedes orakig is. A doki azt mondta sokat pihenni es semmi stressz, meg Magnezium feltetlen.
Nyugodj meg, ne gondolj semmi rosszra.
Boldog babavarast!
24.5 km
Ne aggódj,az a lényeg.Az csak ront a helyzeten.
Nekem is nagyon sokat keményedett a hasam,előfordult,hogy órákig 5 percenként,sőt egyszer egy egész éjszakán át,de nem lett semmi gond,egy picit se nyílt ki a méhszájam,egészen a szülésig.
Minden jót és könnyű szülést,a maga idejében.
Dolgozol még? Érdemes lenne táppénzre menni, és rögtön javulni kezd a helyzet hidd el!! :) Nálam is ez volt és nem kockáztattam.
Egy ismerősömnek volt sürgősségi császára 26. héten, 2 hónapot voltak kórházban és most egészséges a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!