Ki várja velem együtt jövő hétre a babáját?
Szia!
Én szeptember 18-ra vagyok kiírva és már én is nagyon-nagyon mennék szülni:)
Második baba, kisfiú lesz, már van egy csodás másfél éves kislányom:) Nagyon várjuk a kisöcsit már!
Lányomat 41. hétre szültem, hát remélem a kistesó nem csücsül bent most ennyi ideig, a hétvégi hidegfronttal szeretnék szülni:)
És Te? Hányadik baba? Kisfiú, kislány?
Nekem az első baba és kisfiú :) mi a hidegfrontban bízunk...bár multhéten is volt hidegfront és az se volt hatással ránk :( - remélem majd most :)
a lábad nem vizesedik?mert nekem nagyon...fájásaid vannak már?
Sziasztok!
Én szeptember végére vagyok kiírva, de nagyon lent van már a pocim, még a doki szerint is hamarosan érkezik.
Én vizesedem nagyon sajnos.. Hétvégén a lában olyan volt, mint egy 80 éves nénié.. Jó lenne, ha kint lenne már!
Az első babámat várom, egyébként kisfiú. :)
Első vagyok.
Szerencsére nem vizesedem, csak már mindenhogy nehéz, ülni, feküdni, házimunkázni, a másfél éves lányom mellett sokat nem lehet pihenni, de azért nem panaszkodom, mert nagyon jó kislány és a férjem is sokat segít ha itthon van.
Több mint egy hete nagyon leszállt már a pocakom, esténként vannak inkább keményedések meg görcsölések, de hát ez még semmi az igazi fájásokhoz képest. Most teljesen nyugodt vagyok, mivel tavaly szültem így elég frissek az emlékeim és élményeim a fájásokkal és szüléssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!