Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja velem együtt jövő...

Ki várja velem együtt jövő hétre a babáját?

Figyelt kérdés
Én szept. 16-ra vagyok kiirva,de már nagyon mennék szülni :) ki hogy érzi magát igy másfél héttel a kiirt időpont előtt? :) ha nem születik meg a kiirt időpontra akkor mit csinál az orvos?
2012. szept. 4. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeptember 18-ra vagyok kiírva és már én is nagyon-nagyon mennék szülni:)

Második baba, kisfiú lesz, már van egy csodás másfél éves kislányom:) Nagyon várjuk a kisöcsit már!

Lányomat 41. hétre szültem, hát remélem a kistesó nem csücsül bent most ennyi ideig, a hétvégi hidegfronttal szeretnék szülni:)

És Te? Hányadik baba? Kisfiú, kislány?

2012. szept. 4. 13:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem az első baba és kisfiú :) mi a hidegfrontban bízunk...bár multhéten is volt hidegfront és az se volt hatással ránk :( - remélem majd most :)

a lábad nem vizesedik?mert nekem nagyon...fájásaid vannak már?

2012. szept. 4. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én szeptember végére vagyok kiírva, de nagyon lent van már a pocim, még a doki szerint is hamarosan érkezik.

Én vizesedem nagyon sajnos.. Hétvégén a lában olyan volt, mint egy 80 éves nénié.. Jó lenne, ha kint lenne már!

Az első babámat várom, egyébként kisfiú. :)

2012. szept. 4. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
szintén szeptember 18ra vagyok kiírva, második, fiú. van már egy nagy lányom, 10éves, aki 39+2re jött. én még örülnék, ha bent maradna egy kicsit. nem végeztünk a lakás felújítással...
2012. szept. 4. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerencsére nem vizesedem, csak már mindenhogy nehéz, ülni, feküdni, házimunkázni, a másfél éves lányom mellett sokat nem lehet pihenni, de azért nem panaszkodom, mert nagyon jó kislány és a férjem is sokat segít ha itthon van.

Több mint egy hete nagyon leszállt már a pocakom, esténként vannak inkább keményedések meg görcsölések, de hát ez még semmi az igazi fájásokhoz képest. Most teljesen nyugodt vagyok, mivel tavaly szültem így elég frissek az emlékeim és élményeim a fájásokkal és szüléssel kapcsolatban.

2012. szept. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!