Terhes vagyok? 4 napja voltunk együtt, és sajnos nem védekeztünk. De nem ment el jövő hétvégén,29-e körül kell megjönnie. Most mértem a hőmet 37. ugye nem? Vagy csak lehet az idegeskedéstől? Mert gyomoridegem van azóta
Négy nap után nem lehet megmondani terhes vagy-e vagy sem. 29-én vegyél egy tesztet.
Attól hogy nem ment el igen, lehetsz terhes az úgynevezett "előváladék"-tól.
Ha ennyire félsz a teherbeeséstől, miért nem védekezel?
A napközbeni hőmérésből semmit nem lehet megállapítani.
Legalább annyi eszed lehetett volna, hogy elmés esemény utániért, ha már olyan felelőtlen voltál, hogy nem védekeztél.
Egyébként ha 29.-én kellene megjönnie, akkor telibe trafáltátok a peteérésed, azaz ennél rosszabb időpontban nem is lehetettek volna együtt.
Ha beléd is élvezett, akkor kb. 20% esélyed van a terhességre. Ha nem, akkor vmivel kevesebb.
Utolsó vagyok.
Amúgy van 120 órás tabi is (EllaOne), nem ártana MOST AZONNAL elmenned dokihoz kiíratni és bevenni, akkor még van egy hangyányi remény, hogy megúszod.
persze, mert más nem követ el hibákat, ugye... hagyjátok már szegényt.
tegnapelőtt 18:41-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!