Akinek elég sok keményedése volt már a 23. hét körül, az hány hétre szülte a babáját?
Figyelt kérdés
harmadik terhesség.2013. jan. 11. 19:09
1/11 anonim válasza:
1. baba: kb 20. héttől keményedtem: 40+5 napra
2.baba: szinte az elejétől:39+6 napra született :-)
2/11 anonim válasza:
23. héten már nagyon sokat keményedtem és a keményedések nagyon hosszú ideig tartottak. Az első gyerek 36 hétre a második 34 hétre jött.
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó szedtél magnéziumot?
2013. jan. 11. 19:51
4/11 anonim válasza:
20 héttől keményedtem és görcsöltem. Már azt hittem szülni fogok. Rohantam a dokihoz a görcsöléssel aki magnerotot írt fel. Kiírt napon szültem, indították.
8hó-s a kisfiam, harmadik terhesség volt nekem is.:)
5/11 anonim válasza:
A 25. hèttol kemènyedtem az elsonèl, vègig fekudtem a magnèziumon kìvul gyògyszereket is kaptam, 39+5 re szuletett!
Most a 20. hèttol kemènyedek, az elejètol fekszem, most tartok a 31. hètnèl.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az a gond, hogy nem tudok pihenni:/
2013. jan. 11. 21:13
7/11 anonim válasza:
A szülésről még nem tudok nyilatkozni, de a 20. héttől napi 3x2 magnézium citrátot kell szednem, mert mindig kemény volta a hasam szinte. 36. héttől abbahagytam, még egyben vagyunk, most vagyok 38+1 hetes kismama.
8/11 anonim válasza:
Én 22 hetes korom ota görcsölgettem meg keményedett a hasam 4x voltam bent korházban kaptam azmg infuziot végülis 35-dik hetet éppen betöltöttem amikor 3 perces fájásokat nem tudták leállitani nem voltam nyitva de sürgösségi császárt kellett csinálni mert szétnyilt az elözö császáros hegem és belsö vérzés alakult ki de végülis 3250gr-mal és 51 cm-el született meg most 8 honapos és második baba most van uton a harmadik :)
9/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó:)
2013. jan. 13. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!