Aki a második babáját várja mennyivel másabb mint az első? Nagy tesó mennyi idős?
Szia! igaz nekem már megvan mind 2.
Az első babát végig pihentem ,a 2.-at végig pörögtem a nagy mellett.17 hónap van köztük! K..va nehéz.
Most a nagy 2,5 éves a pici 1.
Ideg beteg vagyok, pöccre indulok.Én nem bírom!!!
Egész nap vinnyog és ordít min2, lehet én nem csinálok valamit jól. :(
Más. Nincs idő annyit foglalkozni vele. Kicsit lelkiismeretfurd. is van. :(
A lányom márciusban lesz 3 éves, a tesó áprilisban érkezik. Persze nagyon várjuk, és örülünk neki, de a csajossal nagyon gyorsan elmegy a nap.
Vele itthon voltam a terhesség elejétől, volt időm foglalkozni magunkkal. Nem is nagyon tehettem mást. :)
A szüléssel kapcs. nekem sincs semmi negatívum, mondhatni egész jó volt. :D
Én jobban tartok attól, hogy milyen lesz majd 2 gyerkőccel...
Mit csinálnék a helyedben? Ezt csak Te tudod, hogy mikor lenne jó, ha érkezne a tesó!
Nekem - legalábbis úgy érzem - így lesz jó, kell a 3 év korkülönbség. Eddig elég nehéz lett volna 2 kicsivel.
Kedves első!Akkor a te véleményed az,hogy kicsit nagyobb korkülönbség ha jól veszem ki a szavaidból :)
Kedves második! Gratulálok a babához remélem nem lesz nehéz 2 gyerekkel barátnőmnek vagy egy 5 éves fia meg egy 17hós ő azt mondta nem nehezebb gondoskodni 2ről csak az odafigyelés nehezebb.
Még férjem sem akar másodikat :( meg olyan hullámokba jön rám h kell nem kell vagy most kell vagy évek múlva :(
2. vagyok.
Akkor szerintem a sors majd eldönti.
Mi sem így terveztük, a sors hozta így.
A lányomra másfél évet kellett várni. Most is így álltunk neki a dolognak, ezért úgy voltam vele, hogy ha nem jön össze, akkor megyek vissza dolgozni.
Szerencsére 5 hónap alatt összejött a tesó, alig hittem el! :) Direktbe nem mentünk rá a témára, nem akartam rágörcsölni, és sikerült.
Szerintem majd eldől nálatok is "magától"!
Mi most tervezzük a másodikat. Most kezdtem el az új munkahelyemen dolgozni, megvárom, míg letelik a 12 hét és megkapom a szerződést, utána 2 hónap múlva kábé belekezdünk a témába. Ez márciust jelent.:D Jövőre kábé ilyenkorra jó lenne, ha itt lenne a karomban:D Akkor 3 év 4 hónap lenne a kettő között. 2 évet akartam a két gyerek között, mielőtt született volna a lányom. A sors másként hozta, de már nem bánom. Addigra elég nagy lesz már, már ma majdnem önálló. Pici kora óta szeret babázni, imádja a picibabákat, remélem így is marad:D
Én nem bírnam kis korkülönbséggel...beleőrülnék.
A szüléstől néha én is félek...de főleg az utána következő hetektől félek a legjobban. A szülést valahogy túlélem, mert sodornak az események, akkor már nem lesz időm félni, meg valahogy a fájdalmat is máshogy tűri az ember, mikor már végre tolhatja ki a gyereket, de utána....nem az éjszakázásokra gondolok (szerencsém volt) hanem a fájdalomra. Nagyon kijött az aranyerem, hatalmas duzzanatom volt, a varrásom szétjött, nagyon hosszan gyógyult, a szex utáni vágyam majd egy évre rá jött meg (ettől is félek...szegény párom, olyan szerencsés vagyok)...az aranyerem minden nap kijön, ha nagywc-ni megyek, minden nap fáj, de már kezd javulni, s már elkezdtem reménykedni benne, hogy egyszer majd elmúlik, de belegondolni is félek, hogy előről kell kezdenem, mert az első év borzasztó volt.
Az meg egy másik történet, hogy egy másik baba, más gondokkal, mire végre eljutunk vele is kábé idáig, hogy végre el tudja mondani, hogy mi fáj----jajj:D
de valahogy mindig aztán azzal zárom magamban a vitát, hogy imádom és annyi örömöt okoz nekem, és minden nap milliószor kimutatja, hogy szeret....és---hát kell ezt magyaráznom anyukáknak?:D
A másodikkal nekem a babavárásom semmivel sem volt rosszabb,mint az elsővel.
Nyilván a nagy miatt kevesebbet pihentem,de nem volt vészes.
Nekem problémamentes terhességem és szülésem volt mindkettővel.
A 25.hétig dolgoztam a másodikkal.4év van köztük (nem szándékosan).
Az előnye,hogy a nagy önállóbb volt,szobatiszta stb. és nem volt féltékeny a picire,mert megértette mi történik.
Hátránya,hogy nem sok mindent tudtak együtt játszani.
Most értek össze és most már nagyon jól elvannak.
A harmadik és köztük 2.5 illetve 7év lesz.Szerintem így is jó lesz,mert a 2 nagyobb egymáson csüngnek,ráadásul a nagy gondoskodik sokszor a piciről is.(pl.inni ad neki,öltözteti stb)
Gyerekfüggő is mi az ideális korkülönbség.Nálunk a 2. nagyon jó,nyugodt természetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!