A 2. baba tényleg elöbb szokott jönni, akkár pár nappal is? Mennyivel könnyebb szülés mint az első?
Szia! Ezt a kérdést már én is feltettem, és azt szűrtem le a válaszolókból, hogy talán csak akkor fordult elő, ha a két baba között kevés kb. 2 év volt, akkor sem szentírás. Jó lenne pedig, mert én is a másodikat várom. A két gyerkőc között 5 év lesz. Már most jó lenne megszülni, mert már elég nehezen bírom. A hasam hatalmas és néha már jóslófájásaim is vannak. A derekem leszakad stb...
35 hetes kismama
Szia
Én is érdeklődtem a környezetemben, mert februárra várom a kistesót ( 18 hónap lesz köztük).
Olyan tapasztalatokat hallottam, hogy jellemzően gyorsabban zajlott le, de intenzívebb fájdalommal járt a második/többedik szülés.
Arról nem volt szó, hogy idejekorán jött-e a tesóbaba, de talán ez függ leginkább a körülményektől (telihold, frontok, problémák a várandósság során stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!