Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsö babámnak 19 hetesen...

Elsö babámnak 19 hetesen éreztem a mozgását, szeintetek a másodikat mennyivel elöbb fogom érezni?

Figyelt kérdés
most vagyok 16 hetes
2011. jún. 19. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az elsőt is 18 hetesen éreztem.

Szerintem neked napok kérdése...

2011. jún. 19. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

az elsőt 18 hetesen éreztem, de csak 20 hetesen tudatosult, hogy ez az. :)

a mostanit is 17-18 hetesen, és akkro már tudtam, hogy ez az. :)mindensetre sztem neked is csak napok, hetek kérdése.

állítólag számítz az is, hogy hol van a lepény, az elsővel hátsó fali volt, most mellső fali, mellsővel azt mondják később érzi az ember, nálam ez nem jött be.

2011. jún. 19. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is 19 hetesen éreztem először az elsőt. A másodikat 15 hetesen.
2011. jún. 19. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elso babat 18 hetesen ereztem, a masodikat pedig 13 hetesen es 4-5 naposan. Es nem tevedtem, utana mar minden nap volt matatas az alhasamban.

Hozzateszem, hogy osszesen 5 honap telt es az elso szulesem es az ujabb teherbeeses kozott, szoval nagyon elenken elt meg bennem az emlek, hogy milyen az apro mozgas.

2011. jún. 19. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsőt 17 hetesen éreztem a buborékolást és 18 hetesen már a rendes rúgásokat.

2,5 év telt el és 15. hétben éreztem buborékolás és most a 16. hétben már erős rúgásokat érzek.

2011. jún. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!