Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki az aki meg jovo hetre...

Ki az aki meg jovo hetre varja a babajat? Hogy erzed magad?

Figyelt kérdés
Miket csinalsz napkozben? Hogy telnek az ejszakak? Meselj, amihez kedved van!
2013. okt. 17. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Jövő 7 csütörtökre vagyok kiirva. Méhszajam 2ujjnyira van ki tágulva. Nyákdugom tegnap elment. Ma voltam dokinál minden ok :-) Sok a fájás várom az igaziakat :-):-):-) Nagyon szülnék már !!!!! Átlagnál több a magzatvizem így lassabban haladok. Baba nagy 2 napja feltűnően keveset mozog. Állandóan éhes vagyok főleg szénhidrátokra...gondolom azért mert elég keveset híztam és az indulo súly is alacsony volt így kell egy kis tartalék :-D:-D vannak jó napjaim de már nagy dolgokba félek bele vágni. Egyedül már sétálni se megyek , , rettegek a burok repedés miatt. :-) Sok a hőhullám de amúgy jól vagyok csak türelmetlen !!!:-D:-D És te? ??
2013. okt. 17. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Napközben nagyot iskolába készítem aztán takarítok, , tornázom. Picit dolgozom a sz.gepen. Ebédet most rendeljük. Délután miután tanultam a gyerekkel már csak pihenek. Éjjel egész jól elvagyok csak sok a pisi túra :-):-);-) Hétvégente meg főzök és kirandulgatunk is :-) első voltam
2013. okt. 17. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Én jövőhét szerdára vagyok kiírva. Én nem érzem még, hogy meg akarna születni a baba. Gyomorsavam az mindig visszaköszön, de wc-re nem kell kimennem egyszer sem éjszaka, kibírom reggelig. Szoktam napközben mászkálni ide-oda. Néha érzek mensi szerű fájdalmat, de csak pár másodpercig. Már nagyon félek a szüléstől, első baba lesz.
2013. okt. 17. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Jövő péntekre vagyok kiírva, de megbeszéltem a babámmal, hogy nem jön előbb, mert még nem költöztünk át a házba. Gőzerővel felújítunk, pakolunk, meg minden, ami ezzel jár, szóval van mit tenni, pláne, hogy már van két gyerkőc is (egyik ovis, másik sulis).

Éjjel 2-4-szer járok ki pisilni. Napközben jól vagyok, persze hamarabb kifáradok, de bírom. Keményedéseim vannak csak. A méhszájam állapotát nem tudom, de az előzőekre alapozva szerintem teljesen zárt vagyok. A hasam is fent van még. :)

2013. okt. 17. 23:23
 5/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Én jövő hét szerdára vagyok kiírva, de nincsenek fájásaim. Néha egy kis feszülés a hasam aljánál (max napi egyszer), olyankor keményebb a hasam, de a pocakkeményedést sem veszem észre.

Cserébe napi szinten viszketés roham jön rám, szerencsére nem epepangás okozza. A doki szerint a vizesedésre így reagálok, a bőrgyógyász is megerősítette és felírt vmi kenőcsöt rá.

Se nehéz légzés, se gyomor savasodás(, azt már az első hetekben letudtam). :o)

Már az álmaim is a szülés körül forognak, jó lenne magam mögött tudni a dolgot, kezdek izgatott lenni, egyébként nem féltem eddig tőle, csak már nagyon közeledik.. :D

Pisi téren meg éjjel 1-2-szer kell kimenni, nappal sokszor, mert próbálok sok vizet inni.

Azt mondták már 3 hete a flowmetrián, hogy a lepényem 3-as fokozatú érett, a védőnő szerint max egy hetet húzok még ki. A magzatvíz mennyisége is csökkent.

Ha időre születik, olyan 4 kg körülire tippelték a baba súlyát. Fiút várunk.

Most ennyi jutott eszembe. :) Tök jó olvasni amiket írtok, remélem mások is írnak még.

Jó babavárást nektek!

Sziasztok

2013. okt. 18. 23:32
 6/6 A kérdező kommentje:
En jovo vasarnapra vagyok kiirva, elso babaval. Egesz heten sutisutessel es tesztagyartassal (hazi cernametelt) foglaltam le magam, de holnap esedekes lesz megint egy komolyabb takaritas... Probalom kihasznalni a jo idot, napsutest is es minden nap kimenni. En szinte minden nap vezetek, mindig kitalalok valami intezni valot is. Bar a raktarakat mar feltoltottem (spajz, melyhuto, kozmetikumok, mindenbol bosegesen), mar bevasaroltam teli holmikat is (kabat, csizma...). Elvileg 1 ujjnyira vagyok nyitva, de mar hetek ota. Holnap megnez a doki, kivancsi vagyok valtozott-e. Ket napja nyugisabb a bebi, amugy mindig este 8-9 korul a legaktivabb. Aktivkodasa utan pedig rendszerint jonnek a joslok, de sosincs belole semmi, hanem egyszer csak elalszom. Az az erdekes, h egesz jokat alszom a heten, 1 max 2 pisilessel es utana konnyen, melyen visszaalszom. Az elmultxket honapban 3-4x keltem es gyakran nem tudtam visszaaludni... En is sokat eszem, sot rengeteget... :-) Konnyu, gyors szulest mindenkinek!
2013. okt. 18. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!