Ki az aki meg jovo hetre varja a babajat? Hogy erzed magad?
Jövő péntekre vagyok kiírva, de megbeszéltem a babámmal, hogy nem jön előbb, mert még nem költöztünk át a házba. Gőzerővel felújítunk, pakolunk, meg minden, ami ezzel jár, szóval van mit tenni, pláne, hogy már van két gyerkőc is (egyik ovis, másik sulis).
Éjjel 2-4-szer járok ki pisilni. Napközben jól vagyok, persze hamarabb kifáradok, de bírom. Keményedéseim vannak csak. A méhszájam állapotát nem tudom, de az előzőekre alapozva szerintem teljesen zárt vagyok. A hasam is fent van még. :)
Sziasztok!
Én jövő hét szerdára vagyok kiírva, de nincsenek fájásaim. Néha egy kis feszülés a hasam aljánál (max napi egyszer), olyankor keményebb a hasam, de a pocakkeményedést sem veszem észre.
Cserébe napi szinten viszketés roham jön rám, szerencsére nem epepangás okozza. A doki szerint a vizesedésre így reagálok, a bőrgyógyász is megerősítette és felírt vmi kenőcsöt rá.
Se nehéz légzés, se gyomor savasodás(, azt már az első hetekben letudtam). :o)
Már az álmaim is a szülés körül forognak, jó lenne magam mögött tudni a dolgot, kezdek izgatott lenni, egyébként nem féltem eddig tőle, csak már nagyon közeledik.. :D
Pisi téren meg éjjel 1-2-szer kell kimenni, nappal sokszor, mert próbálok sok vizet inni.
Azt mondták már 3 hete a flowmetrián, hogy a lepényem 3-as fokozatú érett, a védőnő szerint max egy hetet húzok még ki. A magzatvíz mennyisége is csökkent.
Ha időre születik, olyan 4 kg körülire tippelték a baba súlyát. Fiút várunk.
Most ennyi jutott eszembe. :) Tök jó olvasni amiket írtok, remélem mások is írnak még.
Jó babavárást nektek!
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!