Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Varja valaki a babajat juli...

Varja valaki a babajat juli 27 korulre? Hol szultok? Hogy viselitek a meleget?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem most várom,mert az én fiam 3 éves lesz júli 27.-én. :)Csak gondoltam leirom.Egyébként aug. 4.-re voltam vele kiirva,de előbb jött. :D
2010. júl. 15. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly ilyenkor pont erre a napra voltam kiírva. És kislányom nagyon pontos volt, mert aznap meg is érkezett. Ilyen meleg volt akkor is. Az utolsó két hét volt nagyon rossz.Gyors és könnyű szülést kívánok!
2010. júl. 15. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Én júli végére vagyok, a Péterfyben fogok szülni.

Rettenetesen viselem a meleget, bár megdagadva nincs semmim, és a vérnyomásom is rendben, egyszerűen csak utálom hogy szakad rólam a víz :) Sok gyümölcsöt eszem és naponta többszöri langyos vizes fürdőt veszek de csak ideig-óráig segít :(

2010. júl. 15. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én július 26-ra várom, Kecskeméten fogok szülni. Szerencsére nem vizesedek. Nem élvezem ezt a nagy hőséget, de ezzel már a terhesség előtt is így voltam. Neked mit mutat a CTG? Van már valami mozgolódás? Nálam még semmi...
2010. júl. 15. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A második vagyok! Én is Kecskeméten szültem. Mindennel és mindenkivel kapcsolatban csak jókat tudok mondani.
2010. júl. 15. 20:58
 6/6 anonim válasza:
Szia! Én most július 23ra vagyok kiirva és dombováron fogok szülni én nagyon nehezen viselem ezt a nagy meleget és ösze visza vannak a fájások is álitolag mert joslok.KItartás neked és könyü szülést kivánok
2010. júl. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!