Varja valaki a babajat juli 27 korulre? Hol szultok? Hogy viselitek a meleget?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 13:10
1/6 anonim válasza:
Én nem most várom,mert az én fiam 3 éves lesz júli 27.-én. :)Csak gondoltam leirom.Egyébként aug. 4.-re voltam vele kiirva,de előbb jött. :D
2/6 anonim válasza:
Én tavaly ilyenkor pont erre a napra voltam kiírva. És kislányom nagyon pontos volt, mert aznap meg is érkezett. Ilyen meleg volt akkor is. Az utolsó két hét volt nagyon rossz.Gyors és könnyű szülést kívánok!
3/6 anonim válasza:
Én júli végére vagyok, a Péterfyben fogok szülni.
Rettenetesen viselem a meleget, bár megdagadva nincs semmim, és a vérnyomásom is rendben, egyszerűen csak utálom hogy szakad rólam a víz :) Sok gyümölcsöt eszem és naponta többszöri langyos vizes fürdőt veszek de csak ideig-óráig segít :(
4/6 anonim válasza:
Én július 26-ra várom, Kecskeméten fogok szülni. Szerencsére nem vizesedek. Nem élvezem ezt a nagy hőséget, de ezzel már a terhesség előtt is így voltam. Neked mit mutat a CTG? Van már valami mozgolódás? Nálam még semmi...
5/6 anonim válasza:
A második vagyok! Én is Kecskeméten szültem. Mindennel és mindenkivel kapcsolatban csak jókat tudok mondani.
6/6 anonim válasza:
Szia! Én most július 23ra vagyok kiirva és dombováron fogok szülni én nagyon nehezen viselem ezt a nagy meleget és ösze visza vannak a fájások is álitolag mert joslok.KItartás neked és könyü szülést kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!