Hogyan viselitek hogy szules utan "elcsunyult" a testetek?
Teljesen át tudom érezni a helyzeted.Én már 5 hónapja szültem,és még mindig utálom magam,pedig már csak 2 kiló van rajtam,mégis többnek tünik.A hasam a legrondább,lóg,egy merő narancs bőr,tele van striával.Van egy jó hírem a striáim már tök halványak!Még látszanak,de már nem vörösek,hanem ilyen gyöngyházas rózsaszín.Én csináltam még két nagy hülyeséget amivel rosszabb lett:
1.Csináltattam szemüveget.Muszáj volt már,de szerintem tök szarul áll.
2.Levágattam a hátközépig érő göndör hajam,hogy majd így kevesebb gondom lesz vele...persze mindig elfekszem,sehogy sem áll és ha lehet még rondább lettem.
Nem vagyok egy szépség,de a szülés előtt azért nem sok bajom volt magammal.Most ha lehet kerülöm a tükröt.Egy kezemen megtudom számolni hogy azóta hányszor voltam a párommal,pedig előtte min. 2 naponta egymásnak estünk.Őt nem zavarja a testem,azt mondja: Szültél nekem egy gyerkőcöt!Majd szép lassan olyan leszel mint a régi!
Szerintem tényleg nem zavarja,mert elég sokszor "próbálkozik",de amint eszembe jut a hasam,a combom,elhajtom.Sokáig nem mehet ez így.Tornázni nem merek,mert még szoptatok,apróbb nyújtásokat szoktam csinálni, de hát az semmire se jó.
Azt mondják mire egy éves lesz a babám,semminek se lesz már nyoma.Remélem így lesz!
Kitartás!!!
Na anyukák elég ebből!!!!!
Senki nem csúnya, csak másabb lett!
Tessék erőt meríteni a szép dolgokból, ha molett maradtál attól még lehetsz csinos!
Molett nők is szoktak csinosan öltözködni, tessék elmenni fodrászhoz, az jót tesz a lelkednek!
Nem kell drasztikus változtatás, mondjuk egy kis melir bármilyen színben egyből feldobja a hajat.
Nekem a mellemmel van a gondom, csíkos , de már a szülés előtt is olyan volt, felveszek egy push-up melltartót és már szuper, egyből megfordulnak utánam az úton.
Szóval minden kis hibát lehet korigálni, csak járj utána.
Fel a fejjel!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!