Hogy viselitek a 2. baba túlhordását?
Csak én vagyok ennyire türelmetlen?Abszolút nem akar nyílni a méhszáj(2110),ma csak nagy nehezen tudták megnézni a magzatvizet.Állandóan émelygek,hányingerem van,alig tudok aludni.Jóslóim nem hogy erősödnének,szinte alig vannak.
Egyszerűen nem hiszem el,hogy mindenkire jótékonyan hatnak a frontok,csak az én kicsi babám nem akar előbújni :-(
40+2
Szia!
Én mára vagyok kiírva,de nem hiszem,h éjfélig előbújik a lányom:-( Abszolút nem vagy egyedül a türelmetlenséggel,sőt én már több mint egy hete számítok arra,h megszülök.
A jóslóim nekem azóta enyhültek,amióta oxitocin terhelésre kell járnom.(Nálunk a klinikán 38ik héttől hetente kell ilyenre járni,nst közben szúrják be az infúziót.)
Terhelés közben is csak akkor reagál a szervezetem,ha már 3adszor emelték az adagot...
Ma is voltam,ráadásul arra számítottam,h megvizsgál a dokker,de nem is volt a városban:-( Szal még sírtam is,mert annyira ugy voltam vele,h ma szülök:-O
Szóval kitartás,nem vagy egyedül:-)
Mielőbbi könnyű szülést kívánok!:-)
Valóban nem vagy egyedül.. még "csak" 38 hetes vagyok, de lányom lesz mindenki azt mondja azok hamarabb jönnek. 3 hete már beindult, csak leállt. Sőt ma mág vki azt mondta ill nem csak ma már, napok óta h püffedt az arcom. Így MÉG INKÁBB VÁROM, és méginkább türelmetlen vagyok. Jóslóim mondjuk vannak, de már nem tudom jelent e valamit.. :P
Kitartás.. magamnak is ezt mondom :)
tegnap olvastam,ha már vannak székelési ingerek(magyarul ami eddig nehezen ment,most könnyebben jön ki),és ha már szurkálást érzünk odalent,nyilall a derekunk,akkor 48órán belül meg van a baba....
rám ez sem vonatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!