Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy viselitek a 2. baba...

Hogy viselitek a 2. baba túlhordását?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok ennyire türelmetlen?Abszolút nem akar nyílni a méhszáj(2110),ma csak nagy nehezen tudták megnézni a magzatvizet.Állandóan émelygek,hányingerem van,alig tudok aludni.Jóslóim nem hogy erősödnének,szinte alig vannak.

Egyszerűen nem hiszem el,hogy mindenkire jótékonyan hatnak a frontok,csak az én kicsi babám nem akar előbújni :-(

40+2

2010. máj. 26. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mára vagyok kiírva,de nem hiszem,h éjfélig előbújik a lányom:-( Abszolút nem vagy egyedül a türelmetlenséggel,sőt én már több mint egy hete számítok arra,h megszülök.

A jóslóim nekem azóta enyhültek,amióta oxitocin terhelésre kell járnom.(Nálunk a klinikán 38ik héttől hetente kell ilyenre járni,nst közben szúrják be az infúziót.)

Terhelés közben is csak akkor reagál a szervezetem,ha már 3adszor emelték az adagot...

Ma is voltam,ráadásul arra számítottam,h megvizsgál a dokker,de nem is volt a városban:-( Szal még sírtam is,mert annyira ugy voltam vele,h ma szülök:-O

Szóval kitartás,nem vagy egyedül:-)

Mielőbbi könnyű szülést kívánok!:-)

2010. máj. 26. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
En mar masfel honapja szultem a masodik babamat egy hetet vittem tul de nekem ugy tunt mintha egy orokevalosag lett volna.Ilyenkor mar a pocak is nehez meg minden eleg zavaro tud lenni az biztos hogy allig varja mar az ember ilyenkor hogy tul legyen rajta.Sok kitartast kivanok neked is nyugi nemsokara jonni fog.Igy utolag azt gondolom hogy nekem megerte varnom masfel ora alatt megszultem a picurt ebbol fel ora volt 3-4 perces fajas es az egesz anyira csodalatos volt hogy atelnem ujra meg ujra,de hat az anyagiakra is gondolni kell.
2010. máj. 27. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem vagy egyedül.. még "csak" 38 hetes vagyok, de lányom lesz mindenki azt mondja azok hamarabb jönnek. 3 hete már beindult, csak leállt. Sőt ma mág vki azt mondta ill nem csak ma már, napok óta h püffedt az arcom. Így MÉG INKÁBB VÁROM, és méginkább türelmetlen vagyok. Jóslóim mondjuk vannak, de már nem tudom jelent e valamit.. :P

Kitartás.. magamnak is ezt mondom :)

2010. máj. 27. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:

tegnap olvastam,ha már vannak székelési ingerek(magyarul ami eddig nehezen ment,most könnyebben jön ki),és ha már szurkálást érzünk odalent,nyilall a derekunk,akkor 48órán belül meg van a baba....

rám ez sem vonatkozik

2010. máj. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!