Van valaki aki december 13-ára várja pici babáját? Hogy érzitek magatokat? Én már nagyon várom, minden nap egyre jobban.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 10:32
1/2 anonim válasza:
Barátnőm is december 13-ra van kiírva, kislánya lesz és ő is nagyon várja a picit :)
De már elég nehezen bírja az utolsó napokat, sokat görcsöl a lába, nehezen bírja ülve is, már feküdni sem tud normálisan egyik oldalán sem.
2/2 anonim válasza:
Én dec. 10-re várom, de már nagyon szenvedek. Sokszor keményedik a hasam, már vannak jóslóim is, de nem is ez a rossz, hanem, hogy alig tudok aludni, ülni, menni. Mindenem nehezemre esik. Pár napja még a lábaim is bedagadtak. Én is nagyon várom már, hogy végre kint legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!