December-januárra kiírt kismamák vannak már terhességi tünetek? Hogy érzitek magatokat?
Köszönöm!
Én is 5 hetes lehetek és január elején fogok szülni. Nem érzek semmi különlegeset. Ezért kérdeztelek titeket.
Sziasztok!A kalkulátor szerint 5+2hetes vagyok,és január 8 körülre írt ki.
Fájnak a melleim,különösen a mellbimbóim.Étvágyam pedig szinte semmi.
Remélem tartjuk majd a kapcsolatot.Mindenkinek kellemes,szép,boldog,egészséges baba várást kívánok!
Puszi!
Én december 19-re várom a babámat. 2 hete elvishelhetetelen hányingerem van és nem tudok enni. Az alvás sem megy már 2 hete. Mindentől undorodok. Igazán pocsékul érzem magam.
Mindenkinek szép babavárást!
Én 9 hetes vagyok, dec közepére vagyok kiírva. Kb. 3 hete kezdődött a rettentő hányinger, már hajnalban kezdődik és szinte egész nap végigkísér. És nagyon fáradt vagyok, minden délben aludnom kell a kisfiammal együtt. Kezdetben még a melleim,főleg a mellbimbóm volt nagyon érzékeny, de ez már elmúlt.
Egyébként a kisfiammal semmi tünetem nem volt.
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!