Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki várja erre a hétre a babáját?

Ki várja erre a hétre a babáját?

Figyelt kérdés
Hogy viselitek az utolsó napokat?

2014. ápr. 7. 14:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én május 3-ra vagyok kiírva hivatalosan, de már nagyon szeretném, ha megszületnének a fiaim. Ha nem indul be magától, akkor jövő hét végén megindítják a szülést. Már teher a terhesség. Édes teher! :) Te hogy vagy? Mikorra vagy kiírva? Fiú, leány?
2014. ápr. 7. 14:41
 2/27 anonim ***** válasza:
Én jövő hét végére vagyok kiírva, de már nagyon szenvedek... Fáj a derekam, állandóan keményedik a hasam, nem bírok aludni. Pihenni se tudok, mert van egy 3 éves kisfiam, akit el kell látnom- naponta 2x séta/játszóterezés( városban lakunk) vásárlás, főzés, stb...
2014. ápr. 7. 14:46
 3/27 A kérdező kommentje:
Én szombatra vagyok kiírva. Már hetek óta készenlétben vagyunk, de még semmi. Kisfiú lesz, a második.:)
2014. ápr. 7. 14:51
 4/27 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: Normál szülésre készültök?
2014. ápr. 7. 14:59
 5/27 anonim ***** válasza:
Én tegnapra voltam kiírva, nagyon ödémás a kezem-lábam 2 napja, de ezen kívül nem érzek semmi mást.
2014. ápr. 7. 17:51
 6/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagy tegnapra kiírt Kismama? Történt már valami? (Ikres mami)
2014. ápr. 8. 09:36
 7/27 A kérdező kommentje:
MI újság? Nálunk még semmi. Normál szülésre készülünk, de már nagyon nehezen viselem az utolsó napokat. Remélem ma kibújik, bár azon kívül, hogy hihetetlenül fáj a méhszájam, semmi előjel nincs:(
2014. ápr. 8. 10:33
 8/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 5-ös vagyok. Egyenlőre nem történt semmi. Fájdogál a szeméremcsontom, keveset alszom, vizes a lábam, de ezeket nem tudhatom be a szülésnek, mert egy ideje vannak.ezek a tüneteim.

Ma délután mennem kell orvoshoz, meglátjuk, hogy hol.tartunk, nyílik-e egyáltalán a méhszáj... A jövő héten fognak indítani, ha addig nem történik semmi.

2014. ápr. 8. 12:00
 9/27 anonim ***** válasza:
Nagyon ficeregnek a csemeték! :) Lehet, hogy a beígért vihart érzik. Vagy készülődnek a nagy napra? Hát nem tudom, de ilyen talán még egyáltalán nem volt várandóságom alatt. Majd meglátjuk.... Ti hogy vagytok? (1-es voltam)
2014. ápr. 8. 20:24
 10/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Senkinél semmi? Én jövő hétfőre vagyok kiírva, már nagyon várom, a múlt csütörtöki nst alapján azt mondta a doki, hogy lehet, hogy kicsit előbb jön, kedden már biztos nem kell mennem nst-re, ehhez képest szerda. Sokat görcsölök nagyon, a napokban elég erős 5 perceseim is voltak 3 órán át, de zuhanyra elmúlt. Nagyon lent lehet a baba már, állandóan úgy érzem nagy wc-nem kell úgy nyom, hogy 2 percenként pisilni járok ugye az alap volt eddig is.

Nekem is van egy 2és fél éves lányom, ugyan úgy egész napos elfoglaltság mint egy előző válaszolónál, kisváros, itt a jó idő, játszótér fél délelőtt, háztartás stb., orvoshoz járni, ki vigyáz rá, hát már megszülethetne a kistesó. Sima szülésre készülünk mi is.

2014. ápr. 9. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!