Ki várja erre a hétre a babáját?
Sziasztok! 5-ös vagyok. Egyenlőre nem történt semmi. Fájdogál a szeméremcsontom, keveset alszom, vizes a lábam, de ezeket nem tudhatom be a szülésnek, mert egy ideje vannak.ezek a tüneteim.
Ma délután mennem kell orvoshoz, meglátjuk, hogy hol.tartunk, nyílik-e egyáltalán a méhszáj... A jövő héten fognak indítani, ha addig nem történik semmi.
Sziasztok. Senkinél semmi? Én jövő hétfőre vagyok kiírva, már nagyon várom, a múlt csütörtöki nst alapján azt mondta a doki, hogy lehet, hogy kicsit előbb jön, kedden már biztos nem kell mennem nst-re, ehhez képest szerda. Sokat görcsölök nagyon, a napokban elég erős 5 perceseim is voltak 3 órán át, de zuhanyra elmúlt. Nagyon lent lehet a baba már, állandóan úgy érzem nagy wc-nem kell úgy nyom, hogy 2 percenként pisilni járok ugye az alap volt eddig is.
Nekem is van egy 2és fél éves lányom, ugyan úgy egész napos elfoglaltság mint egy előző válaszolónál, kisváros, itt a jó idő, játszótér fél délelőtt, háztartás stb., orvoshoz járni, ki vigyáz rá, hát már megszülethetne a kistesó. Sima szülésre készülünk mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!