Szerintetek korai 23 évesen szülni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja rámört az érzés hogy gyermeket akarbe!!szüleim teljes mértékben támogatják az ötletet.viszont az ismerőseim mind lehurrognak hogy nem vagyok normális,meg hogy majd megbanom és úgy néznek rám mint egy dilisre.Boldog párkapcsolatban élek a párom 28 éves és benne lenne.nem értem miért viselkednek így...2014. ápr. 6. 17:50
31/36 A kérdező kommentje:
Azért nem költöztünk meg külön mert így célszerűbb nekünk.a szüleim is itt laknak a faluban. Ha elkoltoznenk albbiba akkor nehezebb lenne.meg elég nagy a lakás.;) de tervezzük hogy majd,elkoltozunk. Nem adok a rosszindulatú emberek véleményére csak már azt hittem nálam nem jó valami hogy ilyen gondolataim vannak hogy őrülten szeretnék gyereket :)
2014. ápr. 7. 14:00
32/36 A kérdező kommentje:
Bele is vágnék most azonnal csak a,párom picit fel tőle és mindig halogatja. Csak még 3 hónapot csak még 2 hónapot várjunk. ;) aranyosan be van parázva. Pedig jó apuka lenne :$
2014. ápr. 7. 14:03
33/36 anonim válasza:
Mellőzd a témát. Majd ha ő is akarja, majd akkor. De célszerűbb lenne kipróbálnotok milyen külön, ketten lakni, hisz lakva ismerszik meg az ember. Nem kell sietni semmivel sem. Albérletbe pedig mehettek a faluba is, akkor nem kell messzebbre költözni a szülőktől. De 3 generáció egyben sosem jó.
34/36 A kérdező kommentje:
Gondoltunk már rá hogy a közelben költözünk el valahova. Így is együtt élünk csak nem külön. Hanyagolja most
meg úgyis meg szedem a gyógyszert
Aztán ha elfogY. A két levél visszatértünk rá. Akarja ő csak nem tudja milyen apának lenni és kicsit fel tőle.de szerintem mindenki izgul kicsit az elsőnél. :))
2014. ápr. 8. 10:13
35/36 anonim válasza:
Nagyon jól látják a többiek , és én még azt is hozzá tenném,hogyha a nők nagyon elhuzzák a szülés idöpontját akkor azok a gyerekek nagyszülöket sem ismerik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!