Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek korai 23 évesen...

Szerintetek korai 23 évesen szülni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja rámört az érzés hogy gyermeket akarbe!!szüleim teljes mértékben támogatják az ötletet.viszont az ismerőseim mind lehurrognak hogy nem vagyok normális,meg hogy majd megbanom és úgy néznek rám mint egy dilisre.Boldog párkapcsolatban élek a párom 28 éves és benne lenne.nem értem miért viselkednek így...
2014. ápr. 6. 17:50
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Lelkileg teljesen késznek érzem magam. A párom is szeretné :) csak ő kicsit fél a dologtól. De ez sztem természetes
2014. ápr. 6. 18:06
 12/36 A kérdező kommentje:
Anyagilag rendben vagyunk hal istennek... jól tudunk spórolni és még van sok kisgyerek a családban úgyhogy lenne öröklődő babakocsi ágy stb ;)
2014. ápr. 6. 18:08
 13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek most sok erőt adtatok nekem.:)
2014. ápr. 6. 18:11
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a kor számít, sokkal inkább hogy mennyire vagytok érettek hozzá. És ha átbeszéltétek, mindketten szeretnétek, a család támogat, anyagilag biztonságban vagytok, akkor szerintem bele lehet vágni! Én csinálnák egy pro-con listát - mint mindenhez kb., annak alapján objektívan lehet látni a dolgokat.

Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a barátaitok milyen racionális érveket hoznak fel a dolog ellen. De tényleg. Lehet köztük egy-két megfontolandó is. De ha csak ilyenek hogy 'lemaradsz a nagy bulikról', stb. akkor szerintem nyugodt szívvel figyelmen kívül lehet hagyani!

2014. ápr. 6. 18:19
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem az életkor a lényeges, hanem a körülmények. El tudnátok tartani normálisan? Elég érett a kapcsolatotok? Ha magadba nézel, szívvel-lélekkel akarod azt a gyereket?

Ha igen, akkor hajrá! :)

2014. ápr. 6. 18:25
 16/36 anonim válasza:
100%
Ha biztos a kapcsolatotok,akkor nem. És gondolj arra is,hogy gyerekkel is sok jó dolgot lehet csinálni. El lehet menni bárhova. Csak sose érezd tehernek.:)
2014. ápr. 6. 18:27
 17/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért lett ennyire lepontozva az életem, juszt is felpontozok mindenkit!! :)
2014. ápr. 6. 18:53
 18/36 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az a szomorú, hogy manapság szinte divat 30+-osan gyereket vállalni..de ez kinek jó?Mert a gyereknek biztos hogy nem!Addigra az embernek türelme sincs annyi, mint 20-on évesen, meg mire a gyerek felnő szinte nyugdíjas lesz a szülő!

Én anyukám 35 évesen vállalt engem..17 éves voltam amikor elhunyt.. :( Tett is érte(cigi), meg örökletes hajlam is van a családban az érrendszeri betegségekre.Hát nem esik jól lassan 9 éve nélküle lenni, fáj hogy nem ismerheti meg az unokáit.

Mert ugyan is én 22 évesen szültem a lányomat, és 24 évesen a fiamat.Nem érzem fiatalnak magamat, viszont 35 évesen már nem kell kakis pelusokkal szenvednem az biztos!

Ha meg van az anyagi hátteretek, és az érzelmi összhang akkor hajrá!!!Mire vársz?

Szerintem hülyeség ezt húzni...Azért nem mindegy hogy az ember 40 évesen a gyerekével az "élet dolgait" beszéli meg, vagy épp azt magyarázza neki hogy miért nem esszük meg a játszótéren a kavicsot!!

Ne haragudjatok, senkit nem szeretnék megbántani..csak ha pl engem 25 évesen vállal anyukám, akkor nem maradok egyedül szinte tiniként!!

2014. ápr. 6. 19:19
 19/36 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy már nem vagyok 16 éves h ciki legyen vagy lemaradok a fiatalsagomrol.nekem ez nem teher.kell akarom...!!! Szívvel lélekkel... :)
2014. ápr. 6. 19:28
 20/36 A kérdező kommentje:
17/19 es őszintén sajnálom hogy elvesztetted édesanyád... erőt és kitartást kívánok neked :)
2014. ápr. 6. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!