Szerintetek korai 23 évesen szülni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja rámört az érzés hogy gyermeket akarbe!!szüleim teljes mértékben támogatják az ötletet.viszont az ismerőseim mind lehurrognak hogy nem vagyok normális,meg hogy majd megbanom és úgy néznek rám mint egy dilisre.Boldog párkapcsolatban élek a párom 28 éves és benne lenne.nem értem miért viselkednek így...2014. ápr. 6. 17:50
21/36 anonim válasza:
én is 23éves vagyok,Februárban szültem :) ha minden körülmény adott akkor egyáltalán nem korai gyereket vállalni :)
22/36 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy azokat a nőket önző nek Tarom akik a saját kényük végett szülnek majd 40 évesen mert hogy még "élni akarnak ".az ilyen nem gondol másra csak magára.és,ha,szül is akkor is,csak mert "illik"
2014. ápr. 6. 19:32
23/36 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok :)))))
2014. ápr. 6. 19:33
24/36 A kérdező kommentje:
Az előzőhöz meg annyit hogy a későn szülőkbe nem azokat értem akiknek nem jön össze.
2014. ápr. 6. 19:34
25/36 anonim válasza:
minek kérdezed mások véleményét nem elég a tied meg a párodé ? ha ti úgy gondoljátok hogy szeretnétek babát akkor hajrá ne foglalkozzatok mással :)
26/36 anonim válasza:
Nekem nagyon korai lett volna, az hogy nektek milyen azt csak ti tudhatjátok.
27/36 anonim válasza:
18/26
Ez baromság, van neked ellen példád nekem meg ellenpéldám. Egy esetből nem lehet általánosítani. Az, hogy valaki 57 évesen meghal sem általános. 20 évesen is mennyi ember meghal, senki nem tudja meddig él.
28/36 anonim válasza:
Nekem meg mellette példám akart lenni, jobb ha megyek aludni.
29/36 anonim válasza:
Először célszerűbb lenne külön költözni akár egy albérletbe.
30/36 anonim válasza:
Ha külön éltek,van a párodnak biztos munkahelye akkor nem korai! Ne foglalkozz más véleményével,nem nekik szülöd! Én 21évesen szültem a párom 20éves. Van biztos,bejelentett állása,külön lakunk és semmibe nem szenved hiányt a fiunk! A szülésznő viszont megjegyezte hogy rá értem volna még 20évet......na mondom persze persze nem az unokámat akarom megszülni 40évesen....jobb fiatalon szülni ha még unokázni is akar az ember :-) 22/L 7hónapos fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!