Szerintetek korai 19 évesen kisbabát vállalni?
Figyelt kérdés
A párommal kisbabán gondolkozunk, ő dolgozik 120000 ft-ot keres havonta én még nem dolgozok. A család segítene nagyon sokba, amibe csak tudna. Házunk már van. Szerintetek még korai lenne? És még az érdekelje hogy körülbelül ha közép kategoriába vásároljánk úgy mennyi lenne ezy kisbaba születése után?2013. dec. 27. 10:49
1/7 anonim válasza:
Úgy még korai, ha te nem dolgoztál. Dolgozz előtt legalább egy évet, hogy járjon a gyed. abból a pénzből, amit párod keres, három embert nem nagyon lehet eltartani. Egy kisbaba sokba kerül.
2/7 anonim válasza:
Igen amíg más segítségéven tudnátok csak eltartani addig nagyon korai. Gyerek nem játék ahhoz felelősség is tartozik.
3/7 anonim válasza:
nem korai gyereket vállalni,pont jó korban van.minden adott nektek
4/7 anonim válasza:
Nos nem a korral van gond,de 120ezer Ft édes kevés abból 3embert eltartani nagyon szűkös.Kisbaba születése után 15-30ezerbe kerül ugye függ attól milyen pelust veszel,szoptatsz-e.Az anyagiak miatt várnék a helyetekben.
5/7 anonim válasza:
"minden adott nektek"
Mégis mi minden :)
6/7 anonim válasza:
Ha becsúszna, én megtartanám (én is 20 évesen szültem a fiamat), de az a jövedelem, amit írsz nagyon kevés. A helyedben dolgoznék, de legalább továbbtanulnék (ha lehet) egy kicsit, aztán vágnék a lecsóba:) Semmivel sem vagytok elkésve, hidd el.
7/7 anonim válasza:
Egyezem a többiekkel, nem kell ezt azért elhamarkodni, van hogy az nőre rájön ilyen fellángolás hogy szülne, de ésszel kell hozzá állin, mindenkepp állj elöször munkába! Ez legyen a következő célod, ne a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!