Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császárral szeretnék...

Jaffamari kérdése:

Ha császárral szeretnék szülni fogadnom kell dokit?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 5. 17:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
41%

Hát az én felkészült orvosom gyors reagálásának köszönhetem, hogy NEM lett császár. Leesett a babám szívhangja 100 alá, és nem voltam eléggé kitágulva...

Az ügyeletes orvossal együtt "kisegítették" a fiam.

Örökkön-örökké hálás leszek neki, hogy nem vágott fel!!!!

2014. ápr. 6. 19:33
 32/40 anonim ***** válasza:
25%
szichiáter annak kellene, aki annyira retteg a szüléstől, hogy inkább felvágatja magát. A kedves kérdező pedig kapott normális választ. Ez pedig az, hogy talán egy magánklinikán jó pénzért fogadhat egy orvost, aki elvégzi neki a műtétet, mert ... ( és itt jött indokként, hogy ez egy kockázatos beavatkozás és csak úgy puszira nem csinálják, főleg nem közkórházakban.) Ez nem vélemény volt, hanem magyarázat, a válasz része. Ez a vélemény, ami már a gyáva nőknek szól: Igen! Szégyen, hogy ma ilyen a felfogása a nőknek. Milyen anya az olyan, aki ennyit sem bír szenvedni a gyerekéért? Én majdnem egy nap alatt szültem meg a fiamat és nem kértem fájdalomcsillapítót. Ettől én még nem vagyok hős, csak egyike a több milliárd nőnek, akik végigcsinálták ezt mióta vilag a világ. Ősanyáink is így szültek ezredévekkel ezelőtt. Szégyen, hogy ennyire gyáva valaki...Szülni a legcsodálatosabb élmény, amit egy nő átélhet. Hál'Istennek, hogy része
2014. ápr. 7. 02:22
 33/40 anonim ***** válasza:
10%
...részese lehettem. Sok nő szeretné ezt átélni.
2014. ápr. 7. 02:23
 34/40 anonim ***** válasza:
20%
És : pszichiáter, csak a p lemaradt, mert mobilról írok.
2014. ápr. 7. 02:24
 35/40 anonim ***** válasza:
63%

Basszus. ..nem lehetne csak a kérdésre válaszolni?

Véleményt nem kért a kérdező, csak választ!!

A véleményét mindenki tartsa meg magának!!!

2014. ápr. 7. 06:39
 36/40 anonim ***** válasza:
48%

Hát én őszintén örülök ,hogy nem ez a néhány frusztrált setét lúd dönti el, hogy kinek,hogy szabad szülni.

A sok naívnak,aki azt hiszi,hogy azért nem lehet hivatalosan "válogatni" mert a császár veszélyes,nem ártana felébredni:azért nem lehet a császárt választani,mert többe kerül a TB-nek mint a hüvelyi szülés. De hála Istennek vannak normális orvosok nem is kevesen.

És rengeteg országban nyugaton is és keleten is legálisan lehet dönteni.Nahát,hogy azok milyen felelőtlenek...

2014. ápr. 7. 07:05
 37/40 anonim ***** válasza:
66%

32-es, csak nem te vagy a torolt "hagyjuk tava" hozzaszolo?:)

Maganklinikan nem fogadsz orvost a szo szoros ertelmeben, valasztasz orvost, jarsz hozza rendelesre, terhesgondozasra, mindezt termeszetesen szamla elleneben. Es a vegen nala szulsz, persze, ha nala akarsz. Es igen, maganklinikan megkerheted az orvost, hogy csaszarozzom es szo nelkul megcsaszaroznak, mindezt legalisan, torvenyesen. Lehet okoskodni, meg gyulolkodni, ettol fuggetlenul, nem teged fognak errol megkerdezni, szerencsere. Mert semmi kozod az orvoslashoz, sot, nem is ertesz hozza.

2014. ápr. 7. 12:16
 38/40 anonim ***** válasza:
85%

Igen, mert ha ügyeletesnél szülsz, akkor csak indokolt esetben lesz császár.

Ha van fogadott dokid akkor rajta múlik.

Nekem indításom volt 40+6 napra, mert a dokim, aki osztvez főorvos, a komplikációk miatt nem engedi a kismamáinak a 41. hetet betölteni. Az indítást is meg kellett indokolnia: elöregedett, infarktusos, meszes lepény volt az ok. Rákérdeztem, hogy ez most komoly-e, és megmondta, hogy nem, csak indok kell, minden ok. Nem kértem a császárt, így alakult, de az oxi ellenére nem tágultam, fájásom sem volt, nem tágított, nem nyomkodott, hagyta a dolgokat menni, 6 óra elteltével már mondta, hogy császár. A világ legboldogabb kismamája voltam és már bánom, hogy nyuszi módon nem kértem. Gyönyörű szülésem volt, hamar felépültem, nem fájt, a hegem nem látszik, tejem bőven van. Már kérdeztem tőle, ha lenne tesó, mehet-e a császár és azt mondta meglátjuk, de ha szeretném, akkor megoldjuk 2x is. Az elsőért is 100-at kapott, engem minden nap meglátogatott a szabija alatt és 1 ágyas szobát kaptam. Van az a pénz és van az a doki. A tesóm a természetes szülés erőltetésébe halt bele anno, mert a doki nem császározta meg anyut. Én ennek még az esélyét sem szeretném, ha nem császároz meg vagy nem találok olyan dokit, akkor nem lesz tesó. Ítélkezni könnyű, de ez mindenkinek a saját döntése. Ettől nem lesz senki kevesebb, bár egyesek úgy gondolják, gondolom ez az egyetlen öröm az életükben, hogy természetesen szültek. :)

2014. ápr. 7. 13:25
 39/40 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a császár az első babám is azzal szültem. Túlhordtam már az elején megmondták, hogy túl kicsi vagyok a baba túl nagy. 55 kiló voltam terhesen amúgy 45. A baba 3540 lett. Egy hetet vártunk semmi nem történt csak hébe hóba voltak fájásaim.Majd nem volt jó a baba szívhangja kaptam 3 injekciót h beinduljon a szülés de nem tágultam így mondták császár de az érzéstelenítő nem hatott így altattak.Nem szeretném ezt újra átélni és azt sem h a babámnak valami bántódása essen.
2014. ápr. 7. 22:33
 40/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, ilyen előzmény mellett nem lesz kérdés, bármelyik épeszű orvos megcsinálná a császárt. Inkább ahhoz kellene dokit keresni, aki császár után enged hüvelyi úton szülni! A biztonság kedvéért azért fogadnék a helyedben dokit, mert az ügyeletesek hajlamosak kevésbé foglalkozni az emberrel, pláne, ha még műteni is kéne... Én még nem vagyok terhes, de nekem is nagyon keskeny a csípőm (kisebb, mint kéne), gerincproblémám is van, szóval előfordulhat, hogy majd császározni kell, bár egyelőre reménykedem, hogy nem... Viszont akkor az inkább legyen programozott császár, minthogy szülés közben derüljön ki, hogy mégsem fér ki és kapkodni kelljen :S
2014. ápr. 7. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!