Ha császárral szeretnék szülni fogadnom kell dokit?
1: fogalmad sincs, hogy mit "szeretnél"!
2: Ez nem kívánságműsor. Magyarországon nem.
Megfizethetsz te akárkit, ha egyszer nem indokolt a császármetszés, akkor nem fognak császározni. Mert anyukának, babának is, ha minden rendben van, akkor az a legjobb, ha minden a természet útján megy.
Egyébként csak hogy elmeséljem, lehet hogy maga a kitolási szakasz nem fáj, hisz olyan a császármetszésnél nincs, de azért, ha nem muszáj, ne tudd meg, hogy mennyi fájdalommal jár egy császármetszés. És nem közben, hanem utána!!!
szültem mindkét módon...hát te sem tudod, mit akarsz...
Persze. Nem kell kitolni. De milyen az, amikor egy tüsszentésnél azt hiszed, hogy kiszakad a beled? Nézz meg egy videót a császárról, youtube-on van pár. Addig meg ne nyilatkozz ilyen okosakat...
Na, kedves kerdezo, megtalalt a sok hozzaerto:)
Mo.-on nem csaszaroznak kivansagra, de vannak orvosok, akik vallaljak, de keresni kell ilyet. Vagy magankorhazban keresre is megcsaszaroznak.
"Én nem is értem manapság miért akarnak a várandós nők császármetszést! "
Azért mert féltik a pi..ájukat. Ők sem hülyék nem hiszik, hogy kényelmesebb a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!