Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császárral szeretnék...

Jaffamari kérdése:

Ha császárral szeretnék szülni fogadnom kell dokit?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 5. 17:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
46%

Te honnan tudod ,hogy miért akar császárt?

Az egyik barátnőm azért kért császárt,mert nem bírja a fájdalmat, elájult még a menstruációs fájdalomtól is.

Én is császárral szültem az elsőt,igaz hogy indokoltan,de ha semmi gond nem lett volna ,akkor is császárral szültem volna,mert sokan megijesztettek,hogy mennyire rossz a sima szülés.

A másodikat simán szeretném szülni,de majd kiderül mi lesz.

Egyébként egyikőtöknek sincs joga ítélkezni.

Mindenki foglalkozzon saját magával.

2014. ápr. 5. 21:17
 22/40 anonim ***** válasza:
48%
Sok rosszindulatú ember egy helyen .
2014. ápr. 5. 21:22
 23/40 anonim ***** válasza:
41%

22: Az nem hagyjuk halala, hanem a hattyu halala a Hattyuk tava Csajkovszkij balettjebol.

Egyebkent alap intelligenciahoz hozzatartozik szerintem, hogy nem fikazzuk a masikat, ha maskepp gondolkodik. Es nem az volt a kerdes, hogy ki mit gondol a csaszarrol, ha a kismama magtol keri erre az orvost, maganugy.

7-es voltam.

2014. ápr. 6. 00:05
 24/40 anonim ***** válasza:

a hagyjuk halála? Hát ez jó. Olvastam már egy-két cifra dolgot,hogy pl. "szuvenír joga",vagy,hogy "órákat tudnék zengeni róla", na de ez mindet übereli.

Köszönöm az élményt.

2014. ápr. 6. 08:22
 25/40 anonim ***** válasza:
59%
Ítélkezés nélkül: nem hiába nem végeznek császármetszést komoly indok nélkül, csak úgy az anya kérésére. Nem tudjuk a kérdezőnek mi oka lenne a császárra, de a kérdése azt sugallja, hogy nem egészségügyi.
2014. ápr. 6. 09:14
 26/40 anonim ***** válasza:
34%
Lehet,hogy fél a sima szüléstől,ahogy anno én is.
2014. ápr. 6. 09:22
 27/40 anonim ***** válasza:
31%
Az, hogy fél valaki még nem indok. A császárnál sokkal nagyobb az esély a komplikációkra, ráadásul ezerszer lassabb a gyógyulas és kimarad az a csodas érzés, hogy a babat a mellkasára fektetik. Ki nem fél? Mindenki fél és iszonyat fáj is a szülés, de természetes folyamat. A mi testünk erre lett kitalálva.
2014. ápr. 6. 12:01
 28/40 anonim ***** válasza:
49%

mi az,hogy nem indok? Kinek nem indok? Neked?

Nekem például indok.Tiszta szerencs,hogy téged senki nem kérdez meg minden szülés előtt.Döglött kutyát nem érdekli,hogy szerinted indok-e.

2014. ápr. 6. 16:35
 29/40 anonim ***** válasza:
40%
Te döglött kutya vagy akkor? És az engem igazol, hogy csak úgy kérésre nem csinálnak császárt. Lehet hogy egyesek pici fejèbe nem fér bele, hogy ez egy olyan beavatkozás amit csak EGÉSZSÉGÜGYILEG indokolt esetben végeznek. Képzeld! Az hogy te rettegsz a szüléstől NEM indok és nem csak nekem nem az, az orvosoknak sem, érthető okok miatt. Érted? Nem vagdosnak össze, ha nem szükséges. Komolyan, ennyire puhányok lettünk màr, mi, nők hogy egy szülést nem bírunk ki? Szégyen!
2014. ápr. 6. 17:22
 30/40 anonim ***** válasza:
20%

"És az engem igazol, hogy csak úgy kérésre nem csinálnak császárt. "

Pont, hogy csinálnak, azok az orvosok akik kicsit felkészültebbek, és nem a '90es években tanultak, sokkal nyitottabbak. Császárba sokkal kevesebb gyerek vagy anya hal bele, mint a sima szülésbe, és a császárnál a gyereknek 10000%, h nem lesz baja, míg hüvelyinél elég sok 'választás' van, hogy mi üthet be...

2014. ápr. 6. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!