Ha császárral szeretnék szülni fogadnom kell dokit?
Te honnan tudod ,hogy miért akar császárt?
Az egyik barátnőm azért kért császárt,mert nem bírja a fájdalmat, elájult még a menstruációs fájdalomtól is.
Én is császárral szültem az elsőt,igaz hogy indokoltan,de ha semmi gond nem lett volna ,akkor is császárral szültem volna,mert sokan megijesztettek,hogy mennyire rossz a sima szülés.
A másodikat simán szeretném szülni,de majd kiderül mi lesz.
Egyébként egyikőtöknek sincs joga ítélkezni.
Mindenki foglalkozzon saját magával.
22: Az nem hagyjuk halala, hanem a hattyu halala a Hattyuk tava Csajkovszkij balettjebol.
Egyebkent alap intelligenciahoz hozzatartozik szerintem, hogy nem fikazzuk a masikat, ha maskepp gondolkodik. Es nem az volt a kerdes, hogy ki mit gondol a csaszarrol, ha a kismama magtol keri erre az orvost, maganugy.
7-es voltam.
a hagyjuk halála? Hát ez jó. Olvastam már egy-két cifra dolgot,hogy pl. "szuvenír joga",vagy,hogy "órákat tudnék zengeni róla", na de ez mindet übereli.
Köszönöm az élményt.
mi az,hogy nem indok? Kinek nem indok? Neked?
Nekem például indok.Tiszta szerencs,hogy téged senki nem kérdez meg minden szülés előtt.Döglött kutyát nem érdekli,hogy szerinted indok-e.
"És az engem igazol, hogy csak úgy kérésre nem csinálnak császárt. "
Pont, hogy csinálnak, azok az orvosok akik kicsit felkészültebbek, és nem a '90es években tanultak, sokkal nyitottabbak. Császárba sokkal kevesebb gyerek vagy anya hal bele, mint a sima szülésbe, és a császárnál a gyereknek 10000%, h nem lesz baja, míg hüvelyinél elég sok 'választás' van, hogy mi üthet be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!