Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császárral szeretnék...

Jaffamari kérdése:

Ha császárral szeretnék szülni fogadnom kell dokit?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 5. 17:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
44%

Egészségügyi törvény (1997.évi CLIV. tv., 129. § (2) b)

"a beavatkozás kockázata kisebb legyen az alkalmazás elmaradásával járó kockázatnál, illetőleg a KOCKÁZAT VÁLLALÁSÁRA ALAPOS OK legyen."

( [link] )

Ezért van az, hogy ma Magyarországon indok nélkül, szimplán csak anyai kérésre elvileg nem végezhető császármetszés. Ettől még lehet, hogy van az a pénz, tehát igen, mindenképp keresned és fogadnod kell olyan szülészt, aki talál indokot vagy keresned kell bármilyen olyan szakorvost (problémádtól függően), aki kiállít arról egy hivatalos véleményt, számotokra miért lenne kockázatmentesebb a műtét, mint a sima szülés.

2014. ápr. 5. 18:38
 12/40 anonim ***** válasza:
62%

Már nem azért sok nagyokos, szövegértésből milyen jegyeitek voltak? Azt kérdezte a kérdező, hogy mi a véleményetek a császárról? Nem mindegy nektek, hogy ő milyen módon szeretne szülni? Ennyi agyament libát...

Kérdező, az egyik válaszoló már leírta, vagy magánkórház, vagy államiban ha tudsz esetleg olyan orvost, aki jó pénzért vállalja. Minden jót!

2014. ápr. 5. 18:38
 13/40 anonim ***** válasza:
10%

"Már nem azért sok nagyokos, szövegértésből milyen jegyeitek voltak? Azt kérdezte a kérdező, hogy mi a véleményetek a császárról?"

Kedves válaszoló, szövegértésből egyes!

A kérdés pontosan úgy szólt, hogy ha császárral szeretne szülni, akkor kell-e magándokit fogadnia. Mi meg leírtuk, hogy hiába fogad, ha egyszer nem csinálják meg alapos indok nélkül. Persze, van az a pénz, meg van az a doki, de attól, hogy valaki magándoki, az még nem jelent egyet azzal, hogy bármikor alapos indok nélkül császároz is!

2014. ápr. 5. 18:43
 14/40 anonim ***** válasza:
16%

3-as vagyok. A kérdésre válaszoltam (kicsit sarkosan fogalmazva), mégis 0%-ra lettem pontozva.

A kérdező szerint nincs jó válasz, és még csak nincs is itt, hogy reagáljon...

2014. ápr. 5. 19:00
 15/40 anonim ***** válasza:
16%

"Mi meg leírtuk, hogy hiába fogad, ha egyszer nem csinálják meg alapos indok nélkül"

ezt te sem gondoltad komolyan...

2014. ápr. 5. 19:36
 16/40 anonim ***** válasza:
56%

Emlékeztek? Volt itt tavaly vmikor egy nagy szájú csaj, aki vmi olyasmit írt, h milyen undorító a természetes szülés és ő császárt akart (hú az mekkora balhés dolog volt. Na. Ő írta akkor, h talált dokit, aki megcsinálja, persze megfelelő fizetségért. Asszem 150 v vmi ilyesmi összeg volt.

Szóval szerintem lehet találni ilyen dokit, csak keresni kell és megfizetni. Mert ha vki csak fogad, az sem biztos, h bevállalja a császárt indokolatlanul.

Magánklinikákon viszont simán császároznak kérésre, de az meg több száz ezer Ft.

2014. ápr. 5. 19:59
 17/40 anonim ***** válasza:
30%

mi a bánatra osztjátok itt az észt?

Nem a véleményeteket kérdezte a császármetszésről.

A kérésre:én is császárral szültem,és azért mert így akartam.Igen,találni kell egy olyan orvost aki úgy gondolja,hogy egy nőnek joga van eldönteni,hogy hogyan akar szülni.Én előre megbeszéltem vele mindent,és,hogy mennyiér vállalja. Minden rendben volt.

2014. ápr. 5. 20:32
 18/40 anonim ***** válasza:

jav:kérdésre

mennyiért

2014. ápr. 5. 20:39
 19/40 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem miért kell rögtön lehurrogni a kérdezőt.

Aki a kérdésre nem tud választ adni, az ne válaszoljon.

2014. ápr. 5. 20:59
 20/40 anonim ***** válasza:
29%
Mert undorító, hogy meg sem született az a gyerek de mármost fontosabb a nőnek önmaga mint a gyerek. Milyen "anya" az ilyen.
2014. ápr. 5. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!