Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az igaz hogy amelyik nőnek...

Az igaz hogy amelyik nőnek veleszületett csipőficama volt kiskorában, az csakis császárral szülhet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagy baromság. Nagy többség nem is tudja,hogy az volt.
2014. márc. 28. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem , én szíjban voltam 7 hónapos koromig, 2 gyermeket szültem természetes úton, bármiféle probléma nélkül, de még csak fel sem merült a dokikban sem, hogy ez gondot okozhatna.
2014. márc. 28. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 28. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, mégis természetes úton szültem.
2014. márc. 28. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

gondolom az is számít milyen mértékű volt

elvileg nekem is volt egy kicsi, terpesztős pelenkát adtak rám de ebből semmi nem látszik. tornáztam is hajlékony vagyok, elvileg kettognia kellene a csípőficamos oldalon az izületnek, ha oldalra fordítjják, nekem ilyen sincs. nem került szóba, hogy emiatt császározni kellene. gondolom nagyon súlyos esetben, ha valaki járásán is látszik stb. akkor

2014. márc. 29. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:
7 hónapig voltam szíjban kiskoromban, fel sem merült szülés előtt, hogy volt-e ilyen problémám. Császár lett, de nem emiatt.
2014. márc. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!