Miért KELL pisilni szülés után, és miért olyan nehéz? Most olvastam a lentebbi kérdésben, hogy milyen nehezen ment mindenkinek. Szülés előtt állok, de ezt még nem hallottam.
azért az elég komoly hogy még ellenőrizték is a nagy barnamedve meglétét:)
Utolsó: szép szülést és miharabbi kisnagydolgokat kívánok:)
Én éjjel 11-kor szültem, másnap reggel kérdezték, hogy volt-e pisi. Mondtam, hogy nem. Na, erre a nagyon bunkó nővérke bejelentette, hogy ha 1 órán belül nem lesz, hozza a katétert. Mondtam neki, hogy inkább egy kancsó teát hozzon, mert szülés óta nem ittam, mitől pisilnék? Na, megittam 1 órán belül 2 liter teát, nem volt semmi gond a pisivel. Úgy folyt ki belőlem, észre sem vettem.
Nekem is inkább az volt a problémám, hogy közös volt a wc. Napi egyszer takarítottak, és hát eléggé gusztustalanul nézett ki. Én is összevéreztem még a padlót is, de nem tudtam magam után összetakarítani. Szóltam is, hogy kérek takarítást, de tojtak rá.
Szülés után a wc felett guggolni meg nem túl kellemes. Nekem mindenki azt javasolta, hogy zuhanyzás közben állva pisiljek.
A nagywc-vel nekem is gondom volt. Nem tudtam azon az undorító wc-n. Na, meg akárhányszor rászántam magam, mindig megzavartak. Vizit, gyerekorvos, védőnő, stb. Végül azt hazudtam megvolt. De én csak 2 napot voltam bent. Otthon elültem és mondtam, hogy addig fel nem állok, amíg meg nem volt. És sikerült. Pedig a kórházban már hashajtót is vettem be. Csak a gyerek üvöltött tőle egész nap, rám nem hatott. Ezek szerint pszichés oka volt, sosem tudtam idegen helyen. Azt csak később hallottam, hogy milyen komoly bajok lehettek volna belőle. Nem tudom a második gyereknél hogy szánom rá magam. Akkor már nem szeretnék hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!