Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért KELL pisilni szülés...

Miért KELL pisilni szülés után, és miért olyan nehéz? Most olvastam a lentebbi kérdésben, hogy milyen nehezen ment mindenkinek. Szülés előtt állok, de ezt még nem hallottam.

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

azért az elég komoly hogy még ellenőrizték is a nagy barnamedve meglétét:)

Utolsó: szép szülést és miharabbi kisnagydolgokat kívánok:)

2009. dec. 17. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Nemcsak EDA-val szülőknél fontos ez!!!!!
2009. dec. 17. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Én éjjel 11-kor szültem, másnap reggel kérdezték, hogy volt-e pisi. Mondtam, hogy nem. Na, erre a nagyon bunkó nővérke bejelentette, hogy ha 1 órán belül nem lesz, hozza a katétert. Mondtam neki, hogy inkább egy kancsó teát hozzon, mert szülés óta nem ittam, mitől pisilnék? Na, megittam 1 órán belül 2 liter teát, nem volt semmi gond a pisivel. Úgy folyt ki belőlem, észre sem vettem.

Nekem is inkább az volt a problémám, hogy közös volt a wc. Napi egyszer takarítottak, és hát eléggé gusztustalanul nézett ki. Én is összevéreztem még a padlót is, de nem tudtam magam után összetakarítani. Szóltam is, hogy kérek takarítást, de tojtak rá.

Szülés után a wc felett guggolni meg nem túl kellemes. Nekem mindenki azt javasolta, hogy zuhanyzás közben állva pisiljek.

A nagywc-vel nekem is gondom volt. Nem tudtam azon az undorító wc-n. Na, meg akárhányszor rászántam magam, mindig megzavartak. Vizit, gyerekorvos, védőnő, stb. Végül azt hazudtam megvolt. De én csak 2 napot voltam bent. Otthon elültem és mondtam, hogy addig fel nem állok, amíg meg nem volt. És sikerült. Pedig a kórházban már hashajtót is vettem be. Csak a gyerek üvöltött tőle egész nap, rám nem hatott. Ezek szerint pszichés oka volt, sosem tudtam idegen helyen. Azt csak később hallottam, hogy milyen komoly bajok lehettek volna belőle. Nem tudom a második gyereknél hogy szánom rá magam. Akkor már nem szeretnék hazudni.

2009. dec. 17. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Két órával a szülés után az őrzőből úgy engedhetnének ki, hogy legalább megpróbáltál pisilni. Ha nem megy, és később sem akkor kell a katéter. Nem mindenkinek sikerül pisilni sem, mert van hogy kicsit azt is nyomni kell (nem elég elengedni magad) és szülés után valahogy nem nagyon kívánsz majd nyomni odalenn. A nagywc-t meg a bélcsavarodás miatt kérdezgetik, harmadik nap mindenképp produkálni kell (nem ellenőrízték, de a te érdeked hogy igazat mondj), vagy jön a hashajtó. Én az első nagywc-s próbálkozásomnál kis híján odahánytam. De az utolsó pillanatban sikerült, nem kellett a hashajtó. Bár lehet az jobb,mert nem kell nyomni.
2009. dec. 17. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Kisfiam 15,18-kor született. Másnap reggelig fent volt a katéter, és a nővér 2-3 óránként járt ellenőrizni. Másnap reggel a főorvos kérdezte a vizelet mennyiségét, és csak utána vehették ki a katétert. A nagydolog iránt is élénk érdeklődés volt. Nekem magamtól sikerült, de nem volt elégedett a prof, így adtak hashajtót.
2009. dec. 17. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
nade akkor hogy lehet, hogy tőlem pl meg sem kérdezték, hogy pisiltem-e? Szent Imrében szültem, szóval nem valami mucsajröcsögei kórházról van szó.
2009. dec. 17. 21:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a fórumot!:)) Annyi mindent lehet tanulni. Alig várom már, hogy kibújjon a szemem fénye.
2009. dec. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!