Mindenkinek csak a rendes fájások fájtak szülés előtt? én érzem a jóslókat is, nem vészes, de nyomja a szeméremcsontontomat a baba feje (mintha szét akarnék nyílni), és a mensi szerű görcs se erős, de néhány napja gyakori és órákig tart olyankor.
én azért megérzem ezeket, bele-beleszúr és összeránt olykor. Mondjuk a derekam fáj még 2hete, de már megszoktam.
nem panaszkodom, nem fájt semmim eddig.
szülés előtti időkben nektek a jóslók nem fájtak kicsit vagy nem éreztétek meg őket??
ilyen alacsony lehet a fájdalom-küszöböm??? igazán sose fájt még semmim se...legalábbis nem emlékszem, szóval én nem tudom ezt előre megítélni (majd utólag megmondom) :-)
a 41.hétben vagyok már, szóval tudom, hogy bármikor lehet eből szüls és be is kell feküdnöm jövő héten a kórházba, ha addig nincs semmi.
Szia.
Igaz en mar nem vagyok kismama (8 hetes a lanykam), de en nagyon is ereztem a joslokat.
A 28. hettol voltak folyamatosan.
Amikor elkezdodtek a fajasok egy szep pentek reggel 8-9 kozott en azt hittem csak joslok.
Maskor is mar elofordult, hogy 10-15 percenkent jottek igy nem vettem rola tudomast.
Kb delutan 1 lehetett amikor a fejem munkahelyerol telefonaltak, hogy korhazba kerult a ferjem ,rogton rohantam hozza.
Elment ugy az egesz nap, hogy a fajasok csak jottek es mentek anelkul, hogy tudatosult volna bennem mi is tortenik.Pedig egyertelmu lehetett volna, mert neha osszegornyedve fekudtem a ferjem vallara.
Azert is nem gondoltam, mert meg 2 het volt a kiirt idopontig.
Ejjel fel 12 kor indultam volna haza a korhazbol, mert hulla faradt voltam amikor felalltam a szekrol es elfolyta vizem.
Vasarnap hajnali 1.34 kor lett meg a babam :)
gratulálok a babádhoz!
nekem is sűrűn vannak és már én sem számolgatom, figyelem, mert egy hete azt vártam, mikor lesz belőle rendes fájás és nem lett, persze ráment akkor a nap, csak erre figyeltem. aztán rájöttem, hogy ez így nem lesz jó, és hogy majd ha már nagyon-nagyon-nagyon fáj rendszeresen vagy szivárog/elfolyik a magzatvizem, akkor lesz szülés.
de azért egyre erősödnek a jóslófájások, napról napra... és ezt nem negatív élményként fogom fel vagy élem meg!!
Már alig várom, hogy a karomban tarthassam a babánkat!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!