Az oxitocint nem akkor szokták bekötni ha indítani akarják a szülést?
Figyelt kérdés
40+3 napos vagyok,és ma azt mondta az orvos hogy holnap oxira kötnek azt hittem indítani fogják a szülést,de a többiek azt mondták nem indítják be,csak megnézik hogy reagál rá a szervezetem.ilyen van vagy ez hülyeség?2014. márc. 20. 16:52
1/5 anonim válasza:
Nekem is ugyan így csinálták. Befeküdtem 3 este rákötöttek nem volt semmi 4.nél meg reggel szóltak hogy már nem fogják levenni.
2/5 anonim válasza:
Igen van ilyen, terhelés közben vizsgálják a baba szívhangját. Vagyis olyan mint amúgy az nst vizsgálat, csak közben oxitocint is adagolnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.én Még nem is Hallottam ilyenről,csak amikor már beindítják vele.szerintem sok értelme nincsen.
2014. márc. 20. 18:12
4/5 anonim válasza:
Oxytocin terhelés. Azért többnyire be is indul tőle a szülés. Ha mégsem, általában addig ismétlik, amíg el nem kezdődik, vagy be nem indul magától. Szóval azért készülj arra is, hogy szülni fogsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Persze úgy készülök,de szerintem fél óra alatt nem sok mindent fog csinálni
2014. márc. 20. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!