Mi van akkor, ha valaki nem akar tágulni, és nem adnak neki oxitocint?
Figyelt kérdés
Mondjuk pl nincs kórház, vagy 200 évvel ezelőtt, vagy akármi. Akkor x nap alatt szült meg, vagy baj történt? A nő az kitágul egyszer és megszületik a baba?2013. aug. 27. 16:48
1/7 anonim válasza:
X évvel ezelőtt ezért halt meg ennyi nő és baba a szülés közben- után fellépő komplikációk miatt! de már akkor is ismerték a császármetszést! csak éppen nem steril körülmének között történt! nem véletlenül Semmelweis az anyák megmentője!!!!
Most ha nincs oxitocin - nekem sem volt! - akkor van hogy ballont helyeznek fel, vagy valakinek zselét ...stb.
2/7 anonim válasza:
Nálam majdnem császár lett, mert se oxit se se se, és a végén majdnem a műtőben landoltam...
Nem tud tágulni, akarnai mindenki akar... bocsi csak kijött belőlem
3/7 anonim válasza:
Nem tágultam, kaptam oxit, rengedeget de az se hatott, császzároztak.
4/7 anonim válasza:
bocsi 1 -es vagyok: aki nem tudott tágulni annak volt fájása-vagy az sem!? csak nem értem mért nyomták orrba szájba az oxit!? nekem Ballon volt és kész! - majd mikor kitágult 4-5 ujjnyira, burkotrepesztettek...
5/7 anonim válasza:
3as vagyok, oxi elött kaptam kúpot és injekciót is, akartak burkot is repeszteni de aztán elfojt magától, voltak fájások de csak 10-15percesek.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem mozgott a babám, így terheléses ctg-t követően, kitágultam 3 ujjnyira, burok repesztés, stb... Majd kaptam oxit, mert onnan sehova. Fájások 2 percesek, 11 óra elteltével még mindig 'csak' 4-5 ujjnyira voltam tág, így mentünk császárra. Nem merték tovább kockáztatni, h bent maradjon a fiam, mert nem találták az okát a 38. héten, hogy meg sem moccan egész nap.
7/7 anonim válasza:
Nekem 40+6-ra volt indításom: előkészítés után elfolyt a magzatvíz, majd bekötötték az oxit. Alig 1 ujjnyira nyíltam ki, azt is orvosi segítséggel. 7,30-tól folyt az infúzió, 2 adag. A gép mérte az összehúzódásokat, de én derekamban éreztem, amikor feljebb tekerte az oxit a szülésznőm, mintha övvel szorítottak volna, de fájni nem fájt. A fájások 100 körül voltak, szép ívűek. Szóval fájdalommentes szülésem volt. ja, császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!