Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor adnátok oda gyermeketeke...

Mikor adnátok oda gyermeketeket a nagyszülőknek?

Figyelt kérdés
Teszem fel a szülés beindulásakor, elötte egy nappal, vagy aznap reggel? Adnátok e napirendet h mikor mit csináltok, mit mikor esztek? Lányom 15 hós és 3óránként eszik :-) kis gombóc. De nem etetem túl. Anyám szerint ez sok, perxe mert ő jobban tudja. Apuka külföldön van nem engedik haza, így anyuék maradnak. És mit pakolnátok a gyereknek? Köszi
2014. márc. 19. 09:12
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Meg azért aki azt írta h milyen némber vagyok mert így beszéltem anyamról

Hát azért ahoz is pofa kellett,h karácsonyra megvettem a gyerekülést az autójukba h ne nekik kelljen és legközelebb már egy piros volt ugyanaz a márka. Az enyémet meg felrakták a padlásra

2014. márc. 19. 12:38
 32/42 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Te feltekeny vagy Anyukadra?!
2014. márc. 19. 12:50
 33/42 A kérdező kommentje:
Miért lennék az? Mindenki ugy csinálta meg az életét ahogy akarja
2014. márc. 19. 12:57
 34/42 A kérdező kommentje:
Csak tudod ha a te döntésed nézne szrba anyukád akkor te se néznél jó szemmel.
2014. márc. 19. 13:00
 35/42 anonim ***** válasza:
Én, aki lenémbereztelek...még mindig ugyanúgy folytatod a pocskondiázást. Hogy két hónapja egyedül vagy a gyerekkel? Képzeld, én meg teljesen egyedül nevelem a 15 hónapos fiam szülői segítség nélkül. És megoldom, nem pedig itt pocskondiázom azokat, akik esetleg segítenek! (az első válaszom segítőkész volt, de már nem bírta a szemem a sok pökhendi hozzászólásod)
2014. márc. 19. 13:08
 36/42 A kérdező kommentje:
Bocs én meg téged nem bírlak. Gondolkozz el,mielött írsz. És igen szr helyzet neked meg nekem is. Nekem attól h apja nincs itt attól nem nyalja ki anyám a seggem. Mégis honnan kéne tudnom h egyedül neveled a gyereked? Mind1. Nem fogok vitába szállni. Én csak vázoltam mi van. Ha megbántottalak bocs a hasznos tanácsokat köszönöm. Majd megoldódik minden.
2014. márc. 19. 13:15
 37/42 anonim ***** válasza:

Pakolj annyi cuccot, mintha elutaznál vele 4 napra. Nappali játszós ruha, utcára menős, alvós, megszokott takaró, alvóscuccok. Alapvető gyógyszerek, lázcsillapító, babapipere, pelenka (napi 5-6 db nálunk + tartaléknak még 5 legalább).

Mondjuk azt nem értem, hogy miért baj, ha másképp csinálja anyukád 3-4 napig, mint te tennéd. Lehet h én már túl öreg vagyok, de borzasztóan nem érdekel, hogy mit csinálnak a gyerekekkel (mikor és mit eszik, hova mennek). Tudom, hogy imádják őket, két gyereket felnevelt, vigyáznak rájuk, mi gond lehetne? Nálunk az a gáz, hogy nem akar a nagy ott aludni nélkülünk. Neked is kéne még szerintem egy próbát csinálni szülés előtt, akkor ne ezen idegesítsd magad.

2014. márc. 19. 13:26
 38/42 Babeli Zurzavar ***** válasza:
figyi, biztos hogy nagyon nehez a helyzeted Apa nelkul, az is igaz hogy osszehasonlithatatlan emberej helyzete, mert mindenki maskepp alkalmazkodik az adodo szituaciohoz, de komolyan gondolkodj el azon, hogy az alapjan amiket Anyukadrol irsz, es most nem a pocskondiazasra gondolok, hanem arra, hogy hetente latni szeretne a gyereked, hogy egy nagy hazban elnek.kerttel, hogy van arra igenye, hogy az O autojaban is legyen gyerekules,hogy kerdes nelkul segit majd ha erkezik a piciked, mind arra enged kovetkeztetni, hogy jo nagymamaja a gyerkocnek, viszont a masik oldala alapjan az irasaidnak egyertelmu, hogy rengeteg serelem, sertettseg van Benned, ami valamiert nem engedi felfogni, hogy nagyon nagy segitseg van melletted/mogotted, csak talan a viselkedesed (ugy elegedetlenkedsz es vadaskodsz,mint egy 16 eves kamasz) miatt nem vesz Anyukad sem komolyan, nem kezel felnottkent! nem ertesz velem egyet?! nem erdekel a velemenyem?! csak a magad igazaban hiszel?! pont mint egy kamasz... kicsit ulj le, vegy egy mely levegot, es ne viselkedj elkenyeztetettkent, elvezd ki az utolso 2 hetet egygyerekes anyukakent, es ha meg holnap is hulye kerdeseid vannak a szuleid beszamithatosagat tekintve, akkor ne kerd oket semmire, de SEMMIRE!!! legy kovetkezetes...
2014. márc. 19. 16:00
 39/42 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi. Csak tudod van egy olyan h magánélet aminek a fogalmát nem ismeri, és állandóan menőzik h van pénze meg vele van valaki. És ezt megkapom mindig. Nekem ezzel segít h vigyázz rá,oké rendbe. De legyen beleszólásom a lányom életébe,
2014. márc. 19. 16:28
 40/42 Babeli Zurzavar ***** válasza:
menozik h van penze... hat kezdem azt hinni, hogy nemcsak ugy viselkedsz mint egy kamasz, hanem az is vagy, es csak a hangulatot akarod szitani a kerdeseddel!...
2014. márc. 19. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!