Mikor adnátok oda gyermeketeket a nagyszülőknek?
Meg azért aki azt írta h milyen némber vagyok mert így beszéltem anyamról
Hát azért ahoz is pofa kellett,h karácsonyra megvettem a gyerekülést az autójukba h ne nekik kelljen és legközelebb már egy piros volt ugyanaz a márka. Az enyémet meg felrakták a padlásra
Pakolj annyi cuccot, mintha elutaznál vele 4 napra. Nappali játszós ruha, utcára menős, alvós, megszokott takaró, alvóscuccok. Alapvető gyógyszerek, lázcsillapító, babapipere, pelenka (napi 5-6 db nálunk + tartaléknak még 5 legalább).
Mondjuk azt nem értem, hogy miért baj, ha másképp csinálja anyukád 3-4 napig, mint te tennéd. Lehet h én már túl öreg vagyok, de borzasztóan nem érdekel, hogy mit csinálnak a gyerekekkel (mikor és mit eszik, hova mennek). Tudom, hogy imádják őket, két gyereket felnevelt, vigyáznak rájuk, mi gond lehetne? Nálunk az a gáz, hogy nem akar a nagy ott aludni nélkülünk. Neked is kéne még szerintem egy próbát csinálni szülés előtt, akkor ne ezen idegesítsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!