Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülől, ti elengednétek...

Szülől, ti elengednétek kamasz gyermeketeket? Kamaszok, ti részt vennétek egy ilyen programban? Ha nem engednétek, miért nem? Miért nem mennétek?

Figyelt kérdés

Adott egy alapítvány, ahova motivációs levél útján lehet beadni pályázatot. Az alapítvány célja, hogy fiatalokat eljuttason a világ különboző részeire, csoportokban, ahol segítséget tudak nyújtani állatoknak. Ilyen helyek pl.: Sri Lanka, elefánt rezervátum, Afrika beteg állatok rezervátuma, Belgium majom rezervátum, Skócia lórezervátum és egyéb helyek...

A gyerekek ételt és szállást kapnának cserébe a segítségükért. Van, hogy ürüléket kell lapátolna, van, hogy egy beteg állatot etetni, stb.

Az alapítványtól lennének kísérők a csoporttal. Ezek az utak a nyári szünetben vannak és 2-3 hetesek. Az utazási költségeket, oltásokat, biztosítást az alapítvány állja.

Természetesen egyéb ismeretterjesztő, beszélgetős programok is vannak a túra előtt, alatt, után. A cél nem titok, közelebb hozni a fiatalokat az állatvilághoz, gondoskodni másról, segíteni és fontos a korosztály, azért kamaszok pályázhatnak, mert ők állnak a szociális élet kialakulásának küszöbén, egy ilyen túra sok mindent megváltoztathat, a szocialitás és az empátia területén.

Nos?:) Ti mennétek?

2014. márc. 14. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ooo de meg mennyire!!:) Csak nekem van sajat allatom, nem tudnam hetekre itt hagyni, igy nekem ez kizarva. :(
2014. márc. 14. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én valoszínűleg nem vennék részt egy ilyen programba. Nincs bajom az állatokkal és külföldre is szeretnék maj kimenni (kamaszkoromban, fiatal felnőtt koromban tanulni stb.), de én nem rajongok annyira az állatokért, hogy jól viseljem a napi szintű sz*r lapátolást meg az ilyesmiket. Lehet, hogy sokat változtatna rajtam egy ilyen kis "túra" (már ha 2-3 hetet túrának nevezhetünk), de én nem vállalnám be.

16L

(Amúgy a végén biztos, hogy szocialitást akartál írni?)

2014. márc. 14. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Naná hogy mennék!!!!!

Esetleg priviben tudnál erröl kicsit bövebben beszélni, vagy küldeni valamit? :)

2014. márc. 15. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen mennék. Nagyon szeretek állatokkal, növényekkel foglalkozni, és ha mindezt úgy tehetem, hogy közben világot is láthatok, az maga lenne a mennyország!

Csak sajnos egy apró bökkenő van... Anya a szomszéd városba sem enged el több napra, nemhogy egy teljesen idegen, messzi országba. :(

2014. márc. 15. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mennék. Jó ötlet, de én nem vállalnám be ezt a dolgot.
2014. márc. 15. 10:10
 6/7 Kameko-san ***** válasza:
100%

Én szívesen elmennék, valószínűleg el is engednének, de sajnos az ilyen programokat mindig a főváros körül reklámozzák, nem itt Győr környékén. ˇˇ (Meg lehet még nem lennék benne a korosztályban.)

14/l

2014. márc. 15. 11:01
 7/7 leyla113 válasza:

én nagyon szívesen mennék! *-*

mondjuk úgyse engednének....

14/L

2014. ápr. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!