Ti hány évesen engedtétek el legelőszőr buliba a gyermeketeket?
csak azt tudom leírni engem mikor engedtek
Szilveszterre 13 évesen (a szomszéd utcába), utána 15 évesen messzebbre (50 km barátnőhöz)
Igazán diszkó szerű buliba 17 éves korom előtt kicsivel.
26/N
Engem először akkor engedtek el,mikor kimaradtam nyolcadikból!
24/N
10 évesen elmehettem sulidiszkóba :) 5ft volt a zsíroskenyér és ugyanennyi a málnaszörp :) este 8ra értem jött anyum, és hazavitt :)
na igen, ennek már 15 éve...
ZPbe először 15 évesen mehettem a kedvenc bandám koncertjére nagy könyörgések árán. onnantól pedig az otthoni és iskolai szorgalmam függvényében engedtek bulizni.
Általánosban sulibuli, de én szerintem nem erre gondolt a kérdező.
Felügyelet nélkül, ivós buliba először 14 éves koromban engedtek el. A legelső bulimban egyébként nem ittam, csak körbenéztem, hogy hogyan kell bulizni.. :) Szóval azt hiszem hajnal 2-re kellett hazamennem, vagy 1-re. Ez gimi előtti nyáron volt. Aztán a csapatós bulik igazából gimi elsőben indultak. Gimi másodikban elengedtek haverokkal Horvátországba egy hétre nyaralni. Férfi vagyok.
Én 15 évesen rákérdeztem anyunál, hogy elmehetek-e bulizni. Azt mondta, hogy szó se lehet róla.
Ha most megkérdezném biztos hogy elengedne, már csak attól függ, hogy kivel mennék.. ha olyan emberekkel, akiket nem ismer, akkor biztos hogy nem. De könnyű dolga van velem, nem szeretnék bulizni járni. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!