Ti hány évesen engedtétek el legelőszőr buliba a gyermeketeket?
14 évesen mehettem először egy ottalvós buliba :) Azon a nyáron többször is elengedtek estékre. Aztán valahogy jobban érdekelt a suli, szóval egy időután kimaradtak a nagy éjszakai csatangolások. 17 éves koromig nem is nagyon jártam semerre bulizni kivéve szilveszterkor.
22L
Én egy faluban lakok és 5. osztályig itt jártam általános iskolába. A kultúrház kb 200 m-re van tőlünk, így mindig elmehettem, de nálunk csak farsangi buli volt a suliban. Általában a szülők is ott voltak.
Aztán 6. osztályban átmentem egy városi suliba. Ott is mindig elmehettem a sulibulikba, amik 8 óráig tartottak. Mivel volt falubeli osztálytársam, így mindig haza is hoztak és vagy a házunk előtt raktak le, vagy anya jött értem a házukhoz.
Középiskolás koromban 16 évesen voltam először igazi disco-ban. Diáknap volt, de ott volt velem bérma keresztanyám, csak ezért engedett el anya. Aztán 1 év múlva 17 évesen mehettem el a barátaimmal. Minden hónapban csak egyszer mentem és eleinte nagyon sokat kellett anyát győzködnöm, hogy elmehessek. Most 20 vagyok, de már csak annyi, hogy szólok neki, hogy hová megyek. 17 évesen egy fél év után, amikor látta, hogy nincs semmi bajom a bulik után, nem raboltak el meg hasonlók, akkor már könnyebben elengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!