14 éves nevelt fiam tetovalast akar . én nem tudom mit tehetnék ellene elmegy és már ugy jön haza hogy megvan neki . mijen bajom lehet ebből?
szólj a párodnak gondolom ő az anyja, apja, nem derült ki hogy férfi nő vagy-e Szóval majd ő talán hat rá, ráadásul joga van tudni róla.
Amúgy nem tartom jó dolognak a tetoválást, mert most 14 évesen lehet tetszik neki egy minta, akármi, de akár jövőre meg más fog tetszeni, hiszen valószínű az együttesek is hol ez a menő hol a másik a menő, és egy tetoválás egy életre szól. Valami ilyesmiről beszélgetnék el vele. Hogy emlékszik-e arra hogy tavaly hogy meg volt őrülve pl egy filmért már látta többet és most meg már nem érdekli, másik film tetszik vagy játékprogram, ruhadarab akármi amire illik ez a hasonlat. Lehet nem jó példákat írtam, de szerintem kellőképpen szemlélteti amit mondani akartam vele :) és ez valóban így van. 20 évesen milyen érzés lesz ránéznie arra a gyerekes tetoválásra? Ciki lesz bizony és mehet eltávolító kezelésre, jó pénzért, meg a fájdalom stb......
Mondd meg neki, hogy ahol 14 éves korban gond nélkül megcsinálnak neki egy tetoválást, ott nagy eséllyel nem figyelnek a tisztaságra, és nem minőségi a munkájuk. Az meg a saját józan eszén múlik, hogy megéri-e neki. Ígérd meg neki, hogy később ha még mindig szeretné a mintát (ami egyébként nem valószínű, amit szívesen magamra varrattam volna 14 éves koromban azon most röhögök, jó hogy nem tettem) akkor elviszed egy jónevű, profi művészhez, nem egy haver haverjához egy liter borért vagy egy igénytelen szalonba. Amelyik művész nem félti a karrierjét, annak nincs elég tudása, tapasztalata. Mert ha bepereled őket, akkor elég sok bajuk lehet belőle. Csak nézess vele pár részt az "Amerika legrosszabb tetkói" című műsorból, az elcseszett minták nagy része kontár munka vagy fiatalon készült megbánás :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!